• Αρχική
  • Άρθρα
  • Με αυτόν συμφώνησαν! Παρακολουθούν όμως τι λέει;;; ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»

Με αυτόν συμφώνησαν! Παρακολουθούν όμως τι λέει;;; ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»

Το μέλλον της χώρας σύμφωνα με το σχέδιο 5G

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, η Starlink, η εταιρεία του μεγιστάνα Ελον Μασκ, θα παρέχει υπηρεσίες δορυφορικού Internet σε όλη τη Ελλάδα (ΕΔΩ).

Βάσει αυτού, η Ελλάδα σύντομα —εντός του 2021— θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες, προς το παρόν, χώρες στον κόσμο που θα έχουν διαθέσιμο το Internet του Elon Musk από το διάστημα, με ταχύτητες σύνδεσης άνω των 100 Mbps, ακόμα και σε σημεία που σήμερα δεν έχουν καν κάλυψη.

Το 5g ή αργότερα το 6g ίντερνετ θα βοηθήσει την τεχνητή νοημοσύνη να συμμετέχει ακόμα και στην οργάνωση-διοίκηση του κράτους.

Άλλωστε, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής που συστάθηκε με τον νόμο 4780/2021 (Α΄ 30) και αποτελείται από έντεκα επιστήμονες «εγνωσμένου κύρους» κάτι σαν νέοι «ειδικοί» δηλαδή.

Η επιτροπή θα έχει, μεταξύ άλλων, ως αποστολή την διερεύνηση των ηθικών, κοινωνικών και νομικών διαστάσεων και συνεπειών στους τομείς, ιδίως, της βιολογίας, της βιοτεχνολογίας, της ιατρικής και της γενετικής καθώς και των νέων τεχνολογιών (τεχνητής νοημοσύνης, προηγμένων αλγορίθμων και ρομποτικής), οι οποίες μπαίνουν στις ζωές μας.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να ελέγχει τα πάντα, μέσω του γρήγορου διαδικτύου, για το οποίο επήλθε η συμφωνία Αθήνας-Μασκ.

Ωστόσο, ο δισεκατομμυριούχος δεν είναι και τόσο αισιόδοξος σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη!

Παλιότερα, είχε αναφερθεί, κατά την Σύνοδο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, στην «βαθιά τεχνητή νοημοσύνη», η οποία μερικές φορές αποκαλείται «γενική τεχνητή νοημοσύνη», που μπορεί να είναι «κατά πολύ εξυπνότερη απ’ τον εξυπνότερο άνθρωπο στην Γη» και φυσικά να ελέγχει την ελευθερία του ανά πάσα στιγμή.

«Αυτή πιστεύω πως είναι μια επικίνδυνη κατάσταση», υπογραμμίζει ο Μασκ.

Άραγε η κυβέρνηση έχει παρακολουθήσει τα λεγόμενά του ή απλά λαμβάνει αποφάσεις, οι οποίες μπορεί και να έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ επιπτώσεις στην καθημερινότητα των Ελλήνων;;;

Δείτε το βίντεο: