Η ΧΟΥΝΤΑ δεν κοιτά ιδεολογίες! Πράσινο φως για τον υποχρ. εμβολιασμό εργαζομένων με τη βούλα του…«αντι-διεθνιστή» Όρμπαν

Εθνικοφροσύνη και «πράσινα άλογα».

Μετά την Ιταλία, τον δρόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους εργασίας, με εξοντωτικές κυρώσεις για τους…”αρνητές”, ανοίγει στην Ουγγαρία του δεξιού Όρμπαν.

Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση στην Ουγγαρία άνοιξε σήμερα τον δρόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ώρα που ο αριθμός των μολύνσεων από τον κορωνοϊό ανέρχεται σε άνευ προηγουμένου επίπεδα από την άνοιξη.

«Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να απαιτούν τον εμβολιασμό του προσωπικού τους», ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Γκέργκελι Γκούλιας, προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν.

«Όσοι δεν τηρήσουν τις οδηγίες θα πρέπει να τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών και μπορεί να απολυθούν έπειτα από έναν χρόνο, ενώ η κυβέρνηση ως εργοδότης θα δώσει κι η ίδια το παράδειγμα», διευκρίνισε ο ίδιος, καλώντας τις τοπικές αρχές να κάνουν το ίδιο.

Κοινώς σε όλους τους χώρους εργασίας πρόκειται να ξεσπάσει πραγματικός ΠΟΛΕΜΟΣ, με υποχρεωτικότητες που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Επιπλέον, η χρήση της μάσκας θα γίνει «υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς από την 1η Νοεμβρίου».

Θυμίζουμε ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός έχει χαρακτηριστεί ως το «μαύρο πρόβατο» της Ε.Ε., απαρνούμενος αρκετές διεθνιστικές πολιτικές των Βρυξελλών (lgbtq, μεταναστευτικό κλπ).

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία έμεινε στάσιμη, με το 60% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί