ΓΚΑΦΕΣ Πλεύρη με τα εμβόλια! Δημοσιογράφος: «ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ»! Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν να γελάνε στο στούντιο...

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε νέο ρεσιτάλ ύμνησε τα εμβόλια, αν και χρειάστηκε την σύσταση του δημοσιογράφου δίπλα τους, προκειμένου να διορθώσει τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε λέγοντας πως τα εμβόλια «έχουν λιγότερη ασφάλεια στις τελευταίες παραλλαγές που υπάρχουν», με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει και να του λέει «μην λέτε ασφάλεια, να λέτε προστασία, γιατί θα μαζευτούν οι πολίτες».

Ο υπουργός Υγείας για να διορθώσει το… «λάθος» του ξεκίνησε ΥΜΝΟΥΣ για τα εμβόλια αποκαλώντας τα «ασφαλή», πως είναι όπως «όλα τα άλλα εμβόλια» αλλά και πως είναι τα πιο δοκιμασμένα εμβόλια παγκοσμίως», παραλείποντας βέβαια να αναφερθεί στους αμέτρητους ΘΑΝΑΤΟΥΣ και τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που αποδεδειγμένα  συνέβησαν μετά τα εμβόλια. Ουσιαστικά αποκάλεσε το, κατά πολλούς, ΠΕΙΡΑΜΑ πάνω σε ανθρώπους, ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ!!!

«Στις ηλικίες 30-59 η Επιτροπή έχει πει πως δεν υπάρχει κλινικό όφελος, αλλά κάποιος μπορεί να κάνει το εμβόλιο», είπε στην συνέχεια με την δημοσιογράφο να του λέει γελώντας: «Αν δεν υπάρχει κλινικό όφελος, τότε γιατί να το κάνω;;;» και συνάδελφό της να της ανταπαντάει επίσης γελώντας: «ΓΙΑ ΕΦΕ»!

Αυτοί λένε στους πολίτες: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί