Εδώ και καιρό ο διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς συνεργάζεται με γενετιστές για να δημιουργήσει την ‘τέλεια’ αγελάδα»!
«Μπορείς να έχεις μια αγελάδα που είναι τέσσερις φορές πιο παραγωγική με την ίδια ικανότητα επιβίωσης», έχει αναφέρει.
Ο διεθνιστής ήταν καλεσμένος στην τρίτη έκδοση του Rendez-vous de Bercy στο γαλλικό Υπουργείο Οικονομίας τον Δεκέμβριο στο Παρίσι.
Το φετινό θέμα ήταν: «Ανάπτυξη και κλίμα».
Ο Gates είπε μεταξύ άλλων με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή:
«Ξέρετε το βόειο κρέας μπορεί με την βελτίωση εκτροφής της αγελάδας και, δίνοντας μια άλλη (μορφή) τροφοδοσίας (σ.σ. Ο GATES ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ;;;;;), μπορούμε να μειώσουμε τις εκπομπές μεθανίου».
Τι έχει συμβεί εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια:
Μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο, η GALVmed (Παγκόσμια Συμμαχία για Κτηνιατρικά Φάρμακα Ζώων) έλαβε 40 εκατομμύρια δολάρια από τον Μπιλ Γκέιτς για την διεξαγωγή γενετικής έρευνας με τον εξής στόχο. «Μπορείς να έχεις μια αγελάδα που είναι τέσσερις φορές πιο παραγωγική με την ίδια ικανότητα επιβίωσης», είπε ο Γκέιτς στους Times .
Η δημιουργία αγελάδων που μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες και να παράγουν την ίδια ποσότητα γάλακτος με τις αντίστοιχές τους που ζουν σε πιο εύκρατα κλίματα θα ήταν ένα όφελος για τους κτηνοτρόφους σε αυτά τα θερμότερα κλίματα. Η επίτευξη αποτελεσμάτων στην Αφρική «θα ήταν πολύ μεταμορφωτική», είχε πει ο Γκέιτς.
Το GALVmed βοηθά να γίνουν εμβόλια και φάρμακα για τα ζώα προσβάσιμα στους φτωχότερους αγρότες του κόσμου, η γενετική μηχανική θα μπορούσε να είναι ένα άλλο μέσο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αυτών των αγροτών, λένε!
Οι κακές γλώσσες όμως αναφέρουν πως μέσω όλων αυτών ήρθε η ώρα να υπάρξει παρέμβαση στην κτηνοτροφία!
Μένει να φανεί πως ακριβώς θα συμβεί αυτό!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Για πρώτη φορά εδώ και χιλιάδες χρόνια το Ιράν ηττάται – Σήμερα θα χτυπηθεί πολύ σκληρά
- Ιράν: Δύο σκληροπυρηνικοί κληρικοί καλούν για την ταχεία επιλογή ενός νέου ανώτατου ηγέτη
- Καραμανλής: Η γήρανση του πληθυσμού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής περιφέρειας
- Κένυα: Τουλάχιστον 10 άνθρωποι πνίγηκαν από τις ξαφνικές πλημμύρες στο Ναϊρόμπι, vid
- Ρεκόρ εσωτερικού τουρισμού στην Κίνα το 2025 και στο φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης – Αστρονομικοί οι αριθμοί
- Δήλωση Κ. Τασούλα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Λ. Πετρούνια
- Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! “Ασημένιος” στο Μπακού
- Η στιγμή που ιρανικό drone χτυπάει ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμιο στον πλανήτη, vid
- Διέσωσαν ελέφαντα που παγιδεύτηκε σε πηγάδι βασιζόμενοι στην αρχή του Αρχιμήδη, vid
- Flyover: Σε ποιά σημεία κλείνει σήμερα ο Περιφερειακός Θεσσαλονίκης – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία









