Μπορεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με τα βαρύτατα (χρηματικά) πρόστιμά του να έχει μείνει ακόμα στα χαρτιά σε Αυστρία και Γερμανία, ωστόσο φαίνεται πως συγκεκριμένες κυβερνήσεις έχουν τον ζήλο να…δώσουν διαπιστευτήρια χούντας!
Δεν μιλάμε για την Ελλάδα (αν και θα μπορούσαμε με το 100άρι ΜΗΝΙΑΙΟ πρόστιμο στους ηλικιωμένους και την αναστολή υγειονομικών) αλλά για την μακρινή Ουγκάντα, η κυβέρνηση της οποίας απειλεί με φυλάκιση τους ανεμβολίαστους πολίτες!
Οι τοπικές αρχές ετοιμάζονται να περάσουν νόμο σύμφωνα με τον οποίο όσοι δεν εμβολιάζονται θα υποχρεώνονται να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο ενώ θα κινδυνεύουν με εξάμηνη φυλάκιση.
«Η Επιτροπή Υγείας της Βουλής ξεκίνησε την εξέταση του Νομοσχεδίου για τη Δημόσια Υγεία (Τροποποιητικό του 2021) που μεταξύ άλλων επιδιώκει να διασφαλίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19. Σύμφωνα με την πρόταση, όσοι δεν εμβολιαστούν θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 1.137 δολαρίων ή φυλάκιση έξι μηνών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής της χώρας.
Το μέτρο αυτό θα αφορά όλους τους ενήλικες πολίτες, με την Ουγκάντα να είναι η 2η αφρικανική χώρα μετά την Αίγυπτο που προχωρά σε νομοθέτηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά την 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που εισάγει ΕΠΙΣΗΜΑ ως ποινή την φυλάκιση!
Το κράτος της ανατολικής Αφρικής παρουσιάζει μετά βίας ένα ποσοστό γύρω στο 20% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.
Αυτή ίσως είναι και η απάντηση της μανιώδους προσπάθειας της τοπικής κυβέρνησης να υποχρεώσει τους πάντες σε εμβολιασμούς.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη: Τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για βιασμό και revenge porn
- Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα και στο…τοστ! ΒΙΝΤΕΟ
- Φάλαινα εμφανίστηκε στην Κάλυμνο σε σπάνιο βίντεο
- Συναγερμός στο Ηράκλειο: Βρέθηκε σορός 56χρονης σε προχωρημένη σήψη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
- Ν. Κορέα: Οργάνωση μιας διυπηρεσιακής ομάδας εργασίας για τον εμπλουτισμό ουρανίου και την πυρηνική συνεργασία με τις ΗΠΑ
- Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και στη Ρωσία μετά από ουκρανικη επίθεση
- Δήμος Χανίων: Παραχώρησε ισόγειο χώρο για να γίνει νέος σταθμός Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ στον Ενετικό Λιμένα
- Νίκος Παπαθανάσης: Νέες δράσεις εκσυγχρονισμού ΑΕΙ μέσω ΕΣΠΑ
- Λ. Μενδώνη για την απώλεια του Χρίστου Πολίτη: «Διέγραψε μια γόνιμη πορεία δεκαετιών στην Τέχνη»
- Οι διεθνιστές επιδιώκουν να βάλουν «μπουρλότο» στις ΗΠΑ – Πώς αντιδρά μέρος της αμερικανικής κοινωνίας









