ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ» το ΒΙΝΤΕΟ!!! Φαρμακοποιός φέρεται να συνειδητοποιεί ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!!! Το περιστατικό παρατίθεται δημοσιογραφικά! Ισχύουν όλα αυτά που δείχνει;;;

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Φέρεται να δείχνει μια γυναίκα να ζητά ευγενικά από έναν φαρμακοποιό να δει το ένθετο πληροφοριών που συνοδεύει το εμβόλιο Moderna, για να ανακαλύψει τελικά ο φαρμακοποιός ότι είναι εντελώς κενά.

Συνήθως, ένα κουτί οποιουδήποτε φαρμάκου που αποστέλλεται σε φαρμακείο έχει ένα μεγάλο φύλλο δεδομένων ασφαλείας τυπωμένο σε λεπτό χαρτί και συμπιεσμένο σε μια μικρή δέσμη. Οι αποστολές εμβολίων Moderna έχουν το χαρτί, αλλά έχουν μείνει κενές.

Το συμβάν δεν λέει κάτι καινούριο, καθώς έχουν βγει ανάλογα βίντεο και στην Ελλάδα, ωστόσο η αντίδραση του φαρμακοποιού αξίζει, άπαξ και το βίντεο δεν χαρακτηριστεί ως «στημένο».

Στο βίντεο, η γυναίκα ζητά να δει τα δεδομένα ασφάλειας για το εμβόλιο Moderna και της δίνουν μια μικρή στοίβα χαρτί, το οποίο ο φαρμακοποιός λέει ότι περιέχει τα πλήρη δεδομένα δοκιμών.

Εντούτοις, η γυναίκα στη συνέχεια ενημερώνει τον φαρμακοποιό ότι το χαρτί είναι κενό , οπότε εκείνος το ξεδιπλώνει, επιμένοντας ότι υπάρχουν οι πληροφορίες.

Ο φαρμακοποιός τότε σοκάρεται, όταν διαπιστώνει ότι ολόκληρο το ένθετο, περίπου 10 σελίδες, είναι εντελώς άδειο εκτός από την φράση « ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΕΝΟ ».

Τότε η γυναίκα λέει:

«Επομένως, αν δεν ξέρουμε τι κάνουμε ένεση στον εαυτό μας, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται λόγος για ενημερωμένη συναίνεση».

Ο φαρμακοποιός φαίνεται να απαντά με ειλικρίνεια:

«Έχεις δίκιο. Δεν θα έπρεπε να γίνονται καθόλου αυτά τα εμβόλια».

 « Γιατί τους δίνεις;», ρωτά η γυναίκα.

«Επειδή είμαι…επειδή μου είπαν και…Και όλα όσα έχω δείξει, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών στους οποίους τα έχω δώσει… Είναι ασφαλή».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον φαρμακοποιό να ζητά συγγνώμη και να παραδέχεται ότι δεν έχει επιστημονικά δεδομένα και ότι αυτό καθιστά αδύνατη την ενημερωμένη συναίνεση, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «εντελώς ανεπαρκής ως φαρμακοποιός».

Είναι αληθινό;;; Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί