Μιλώντας στο συνέδριο ψυχικής υγείας στο Καβούρι που διοργανώνει από κοινού το υπουργείο Υγείας με τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδειξε πως έρχονται σκληρά μέτρα καταπίεσης όσων δεν συμμορφώνονται στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που ξεκάθαρα πλέον προωθείται σε όλη την Ευρώπη!
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους «αρνητές των εμβολίων», όπως ονομάζουν όλους εκείνους που έχουν ενστάσεις κατά των πειραματικών εμβολίων για τον COVID, στον απόηχο των διαδηλώσεων στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.
Δήλωσε: «Θα μας παρότρυνα να μην υποτιμούμε τις κοινωνιολογικές συνέπειες του φόβου και της πνευματικής αναστάτωσης που έσπειρε ο COVID-19 ανάμεσά μας. Αυτή η «αόρατη» φύση του άγνωστου και -όπως συνεχίζουμε να βιώνουμε- μια απειλή εντελώς απρόβλεπτη, μεταλλασσόμενη, η οποία αλλάζει συνεχώς . Και πώς αυτό, με τη σειρά του, άνοιξε το δρόμο για θεωρίες συνωμοσίας και θολά σενάρια, έξω από τη σφαίρα της λογικής και της επιστήμης (σ.σ. της κρατικής επιστήμης, καθώς υπάρχουν επιστήμονες που μιλούν με επιχειρήματα, ωστόσο χλευάζονται ή τίθενται υπό κράτηση)».
Συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης:
«Είναι κάτι που έχει διαπεράσει και δυστυχώς εξακολουθεί να διαπερνά όλες τις κοινωνίες. Και αποτελεί απειλή για την σημαντική συλλογική δράση, για τους δεσμούς εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία κάθε κοινωνίας και σε βαθύτερο επίπεδο αποτελεί απειλή για την ίδια την Δημοκρατία (σ.σ. Πώς αντιμετωπίζεται κάτι που αποκαλείται από τον αρχηγό μια χώρας ως απειλή;;; Σωστά! Με δραστικά μέτρα!!!). Η εμπιστοσύνη (σ.σ. υπακοή στους «ειδικούς» του Κράτους) είναι το πιο σημαντικό συστατικό που συμβάλλει στην αύξηση της συμμετοχής στην εμβολιαστική διαδικασία. Αυτό δεν θα μας βοηθήσει μόνο να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19, αλλά και τον φόβο που προκαλεί, καθώς και τις οδυνηρές συνέπειές του».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









