Όλο και πιο πυκνές είναι οι αναφορές του Ρώσου προέδρου στο δημογραφικό ζήτημα, από το οποίο υποφέρει και η Ρωσία.
Ο ίδιος με δηλώσεις του έχει αναφερθεί σε ποιο θα πρέπει να είναι το «σωστό μοντέλο» οικογένειας προκειμένου η Ρωσία να μην αντιμετωπίσει τις επόμενες δεκαετίες σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας.
Πρόκειται για την εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική και νοοτροπία από εκείνη που επικρατεί συλλήβδην σε όλα τα κράτη του λεγόμενου δυτικού κόσμου.
«Εάν θέλουμε να επιβιώσουμε ως εθνική ομάδα, κάθε οικογένεια πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παιδιά», ήταν η ακριβής διατύπωση του Πούτιν ο οποίος επισκέφθηκε εγκατάσταση παραγωγής στρατιωτικού υλικού.
Και συνέχισε:
«Δουλεύεις καλά στο εργοστάσιο, αλλά στην οικογένειά σου; Λοιπόν, τα 33, που είναι η ηλικία του Χριστού, ήρθε η ώρα να κάνετε παιδιά».
Τι είχε δηλώσει ξανά πάνω στο θέμα, προ μερικών ημερών:
«Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι γίνεται τάση η απόκτηση πολλών παιδιών. Μία δημοσκόπηση του 2022 δείχνει ότι το 60% των Ρώσων ανδρών και το 70% των γυναικών θέλουν να αποκτήσουν πάνω από 2 παιδιά. Αυτή η επιθυμία απόκτησης μεγάλης οικογένειας γίνεται ολοένα και ισχυρότερη».
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η σορός του Διονύση Σαββόπουλου μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη για την εξόδιο ακολουθία
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές αυτοκινήτων και κοσμημάτων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη – Τέσσερις συλλήψεις
- Άφωνοι οι επιστήμονες: Ανακαλύφθηκε ένα τέλεια διατηρημένο αυγό δεινοσαύρου 70 εκατομμυρίων ετών!
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες εξελίξεις με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Κάτι πρωτοφανές συμβαίνει… Πόσοι το αντιλαμβάνονται;
- O εκπληκτικός λόγος που ο 13ος όροφος λείπει από πολλά κτίρια της Νέας Υόρκης
- Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών στην Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Βέροιας και στον Έβρο
- Άνδρας θα πληρώνει «διατροφή γάτας» έως και 10 χρόνια μετά το διαζύγιο!
- Γερμανός πήρε κίτρινο ταξί στη Νέα Υόρκη και η εμπειρία του έγινε viral -ΒΙΝΤΕΟ
- «Βράζουν» οι Ρουμάνοι με τον διεθνιστή πρόεδρό τους: «Προδότη! Πήγαινε στην Ουκρανία», vid
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΓΙΟΡΤΗ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΟΙΚΟΔΟΜΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ









