ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ!!! Εντολές προς όλους: Μετά τα εμβόλια, νέα ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ! vid

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ πως όσα δείτε αυτή την φορά ειπώθηκαν ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και όλη αυτή την συνεχή αναφορά στα μέτρα περιορισμού των ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΩΝ!!!

Μετά την… ανθρωπολόγο, η οποία ζήτησε ουσιαστικά να πεθάνουν 7 δις ανθρώπων, για να έρθει σε ισορροπία ο πλανήτης, ξανά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ένας άλλος κλιματικός… «επιστήμονας», ο Johan Rockstrom, παρουσίασε 4 τρόπους, για να… σωθεί ο πλανήτης!

Ποιος είναι ο πρώτος από αυτούς τους όρους;;;

Τον μαντεύετε;;;

«Οι χώρες οφείλουν να κάνουν ό,τι δείχνει η επιστήμη».

Μιας και συνήθισε ο κόσμος στο όνομα της (κρατικής) επιστήμης της Υγείας να ακολουθεί παράλογες εντολές τηλέ-ειδικών, τώρα θα εισακούει ειδικούς στο όνομα του πλανήτη Γη! Ειδικούς, όπως η ανθρωπολόγος που θέλει τον πληθυσμό του πλανήτη κάτω από τα 500.000.000 ή όσους λένε πως οι πάγοι λιώνουν όλο και περισσότερο, ενώ συμβαίνει το αντίθετο (ΕΔΩ).

Τι άλλο ζητάει ο επιστήμονας;;; Χρηματική συμμετοχή, όπως ακριβώς απαίτησαν προσφάτως οι διεθνιστές στην Πράσινη Σύνοδο της Γλασκώβης! ΛΕΦΤΑ μέσω φόρων, προκειμένου να φτωχύνουν περαιτέρω οι λαοί και να εγκαθιδρυθεί παγκόσμιο καθεστώς, το οποίο θα αναλάβει να διαχειριστεί την κρίση, αντικαθιστώντας, όπως όλα δείχνουν, τους πολιτικούς.

«Η χρηματοδότηση πρέπει να επισπευστεί όχι σε δισεκατομμύρια αλλά σε τρισεκατομμύρια, ώστε να βοηθήσουμε ιδιαιτέρως τις αναπτυσσόμενες χώρες να επενδύσουν στο καθαρό, ανανεώσιμο, ασφαλές για το κλίμα μέλλον», είπε ο… «επιστήμονας», ζητώντας, όλως τυχαίως, τα ίδια χρήματα με το ποσό που απαιτήθηκε στην Γλασκώβη.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο για να μάθετε τι άλλο ζητάνε:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί