όπως όλα δείχνουν, αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος και επιχειρήσει να μπει, για παράδειγμα, σε ένα εστιατόριο δε θα καταφέρει να γευματίσει αλλά να φάει… πόρτα.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε χθες, από το βήμα της Βουλής, ότι κάποια εστιατόρια δεν αποκλείεται να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους τους, μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους.
«Και βέβαια ουδείς -να δώσω ένα ενδεικτικό μόνο παράδειγμα- το φθινόπωρο θα μπορεί να απαγορεύσει, παραδείγματος χάρη, σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να πει, ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους συμπολίτες μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, ο οποίος σημείωσε πως οι επιχειρηματίες θα έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιους θα βάλουν και ποιους όχι στο μαγαζί τους, κάτι που δεν αφορά μόνο την εστίαση.
«Θα είναι η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα που θα διαδεχθεί τις σημερινές εκκλήσεις. Αναφέρομαι ειδικά σε αυτή τη συζήτηση, η οποία έχει ξεκινήσει για τις διευκολύνσεις» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, τα προνόμια στους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ενδεχομένως και γήπεδα, ενώ θα δοθεί και το πράσινο φως σε επιχειρήσεις, να μπορούν «παροπλίζουν» για όσο διάστημα χρειαστεί, όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.
«Οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά, ότι αν δεν είναι εμβολιασμένοι, ειδικά οι νέοι μας, δεν έχουν τα ίδια επίπεδα ελευθερίας, όπως άλλοι εμβολιασμένοι πολίτες της ίδιας ηλικίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους παραπάνω χώρους, για όσους έχουν εμβολιαστεί και θα επιτρέπεται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, μόνο με την επίδειξη αρνητικών τεστ. Συνεπώς, μία τέτοια επιλογή εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κίνητρο, προκειμένου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν άμεσα.
Επομένως, το Κράτος θέλει να χωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, με τους δεύτερους να γίνονται αποδέκτες έντονης πολιτικοκοινωνικής πίεσης.
Στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται αβίαστα το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί μέσω του el.gr και φέρεται να είναι από το εβραϊκό κράτος με ισχυρισμούς πολίτη να τρομάζουν!
Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως αν δεν εμβολιαστείς είσαι πολίτης Β κατηγορίας, ενώ μιλά για αποδοχή σατανικής ατζέντας χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.
«Το Ισραήλ νομοθέτησε το πράσινο διαβατήριο. Είναι ένα πρόγραμμα, στο οποίο επιτρέπουν μόνο στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί να συμμετέχουν στην κοινωνία», είχε καταγγέλλει μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως το Ισραήλ είναι η χώρα πρωτότυπο και αφού συμβαίνουν αυτά εκεί, θα εξαπλωθούν παντού.
Πράγματι λοιπόν, η Ελλάδα δείχνει να βαδίζει σε αυτή την κατεύθυνση, ενδεχομένως πιο προσεχτικά, για την ώρα, προσπαθώντας να βρει συνταγή, έτσι ώστε να μην παραβιαστεί κατάφορα το Σύνταγμα.
Θυμηθείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκάρει το βίντεο: Η στιγμή που χιονοστιβάδα στο Νεπάλ κατεβαίνει με ορμή προκαλώντας τρόμο
- Κοροϊδεύουν την Ελλάδα μπροστά στα «μούτρα» της
- ΕΕΤΑΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για όσους δεν έλαβαν voucher για παιδικούς σταθμούς
- Χανιά: Aπό 10 σε 30 ευρώ αυξάνεται το πρόστιμο για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης
- Κρ. Λαγκάρντ: Mειώνονται οι πιθανότητες για μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Στην Αίγυπτο μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Απόλυτη φρίκη στο Σουδάν μετά τη σφαγή σε μαιευτήριο της ελ Φάσερ – Ο ΟΗΕ ζήτησε “στρατιωτική αποκλιμάκωση”
- Αυτή η χώρα εμποδίζει για την ώρα τον Τρίτο Παγκόσμιο! Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο
- “Μινωικά Χταπόδια” στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Οι αμφορείς με την αινιγματική ονομασία “σκεύη θανάτου”
- ΙΟΒΕ: Μείωση κερδοφορίας και προκλήσεις για την εμπορία πετρελαιοειδών
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
VOUCHER
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ









