• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ακραία φαινόμενα!!! Τι προτάθηκε για την Ελλάδα και τον κορωνοϊό, η μάσκα είναι ΜΟΝΟ η αρχή

Ακραία φαινόμενα!!! Τι προτάθηκε για την Ελλάδα και τον κορωνοϊό, η μάσκα είναι ΜΟΝΟ η αρχή

Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Αυτά που ακούμε δεν τα πιστεύουμε!!! Οι «ειδικοί» της διορισμένης κρατικής επιτροπής διαγωνίζονται στο ποιός θα κάνει την πιο ακραία δήλωση, με την κυβέρνηση να ακολουθεί και να προσπαθεί να βάλει «φωτιά» σε ό,τι καλό «έχτισε» με τα εθνικά θέματα.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, αφού έκανε λόγο για υποτιθέμενη έξαρση του κορωνοϊού (περισσότερα τεστ, περισσότερα κρούσματα) που «ίσως είναι πολύ ανησυχητική γιατί υπάρχει διασπορά σε όλη τη χώρα αναλογικά με τον πληθυσμό», πέταξε «πύραυλο»:

Κατά την ιδία, ίσως αποδειχθεί αποτελεσματικό «αυτό που εφάρμοσαν στην Καλιφόρνια: να φτιάξει μια οικογένεια μια μικρή ομάδα ανθρώπων που θα συναναστρέφεται μόνο αυτούς που θα έρχονται σε επαφή συχνά. Με όλους τους άλλους ερχόμαστε σε επαφή με ηλεκτρονικό τρόπο. Επαφές σε πολύ στενούς κύκλους και όχι κύκλους των 25 παιδιών αυτό θα ήταν δώρο-άδωρο»

Αντιλαμβάνεστε τι προτάθηκε;;;

Οι άνθρωποι να έχουν έναν μικρό κύκλο επαφών και με όλους τους άλλους να επικοινωνούν ηλεκτρονικά!!! Η κοινωνική απόσταση θα γίνει ΧΑΩΔΗΣ! Το κενό μεταξύ των ανθρώπων τεράστιο… Κάποιος «κακοπροαίρετος συνωμοσιολόγος», όπως χαρακτηρίζονται οριζόντια οι αντιδρώντες, θα μπορούσε να ισχυριστεί πως έτσι οι πολίτες θα ελέγχονται ευκολότερα, μη αποτελώντας κίνδυνο για την όποια εξουσία, απομονωμένοι ο ένας από τον άλλον.

Στην συνέχεια, μιλώντας για τα μέτρα που έχουν τεθεί επί τάπητος, η κα Λινού είπε ότι «συζητείται η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους αλλά κυρίως η αποσυμφόρηση σε χώρους όπου μπορεί να υπάρχει συνωστισμός».

«Πρέπει να αξιοποιούμε πιο πολύ τον υπαίθριο χώρο. Πρέπει να ενθαρυνθούν περίπατοι μαθητών που δεν απαιτούν μέσα μεταφοράς. Πρέπει να υπάρχει πολύ έντονος και συχνός αερισμός των χώρων, ανοιχτά παράθυρα σε όλες τις ώρες. Αντί να περιοριστει το ωράριο των καταστημάτων ειδών πρώτης ανάγκης ίσως θα πρέπει να αυξηθεί», προσέθεσε η κυρία Λινού.

«Πρέπει να βρεθούν έξυπνοι τρόποι για να βοηθηθούν οι άνθρωποι να κρατούν τις αποστάσεις», πρόσθεσε. Τι εννοεί η κα Λινού;;;

ΥΓ. Η κα Λινού ήταν κομματικοποιημένη;;; Που ανήκε;;; Στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου;;;