ΑΦΩΝΗ Η ΧΩΡΑ! Κυβέρνηση άλλων εποχών – Ακούστε σε HXHTIKO τι είπε ο Σκυλακάκης για τον ΦΟΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Από-ανάπτυξη ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, εξήγησε για ποιο λόγο η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μειώνει το φόρο στα καύσιμα, προκαλώντας οργή!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο αναπληρωτής υπουργός, υποστήριξε ότι ο κυριότερος λόγος που δεν μειώνεται ο φόρος στα καύσιμα «είναι για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι», επειδή οι φτωχοί, ούτως ή άλλως, κατά αυτόν, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙ!!!

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ανέπτυξε το σκεπτικό της πρακτικής του αφήνοντας άφωνους τους ακροατές ραδιοφωνικού σταθμού, αφού ισχυρίστηκε μεν ότι είναι «βαρύς ο φόρος στα καύσιμα, τεράστιος» αλλά αυτό δεν αφορά στους φτωχούς, αφού οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε, «το κυριότερο όμως είναι ότι ο φόρος στα καύσιμα είναι ένας αντιστρόφως προοδευτικός φόρος. Δηλαδή τα καύσιμα, τα πιο φτωχά νοικοκυριά τα χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο, ο βαρύς φόρος στα καύσιμα είναι στη βενζίνη και είναι τεράστιος αλλά τα φτωχά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο».

Και συνέχισε «το μεγαλύτερο κομμάτι των συνταξιούχων, πάρα πολλοί άνεργοι δεν έχουν επίσης».

Κάπως έτσι έρχεται η από-ανάπτυξη, από μία κεντροδεξιά στα χαρτιά κυβέρνηση, η οποία στην πράξη δρα αριστερόστροφα χάριν της Μεγάλης Επανεκκίνησης (ΕΔΩ).

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί