2021: Τα σημαντικότερα γεγονότα που έρχονται – Μείνετε συντονισμένοι στο el.gr

Αυτά έρχονται...

Η καινούρια χρονιά ήρθε και μαζί με αυτή σημαντικές εξελίξεις, ενώ έπονται ακόμα σημαντικότερες.

Όπως είδαμε στα μηνύματα του Bill Gates και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, το 2021 θα είναι έτος αλλαγών για τον πλανήτη με αφορμή τον κορωνοϊό, χάρη στον οποίο έχουν επιβληθεί ήδη σημαντικά μέτρα του περιορισμού για την ελευθερία (ειδικά στην χώρα μας), ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερα, με την τεχνολογία να έχει κάνει άλματα και κάποιοι έχουν, ίσως, μπει σε σκέψεις να την χρησιμοποιήσουν για ακόμα πιο… κακό σκοπό.

Διαβάστε:

Μήνυμα για το 2021: Αυτά έρχονται, video

Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις

Επιπλέον, μεταξύ 25 και 28 Μαΐου, αναμένεται να γίνει στην Σιγκαπούρη το μεγάλο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Εκεί θα ξεκινήσει και επίσημα η μεγάλη επανεκκίνηση του πλανήτη, παρουσία όλων των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Τέλος, θα ενταθεί η προσπάθεια παγκόσμιας συνεννόησης μεταξύ διεθνιστικής Δύσης και Ρωσίας, προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση και να εγκαθιδρυθεί στρατηγικής σημασίας παγκόσμια ειρήνη-παγκόσμια κυβέρνηση, με τα περιοριστικά μέτρα να αυξάνονται ραγδαία, ει δυνατόν, σε όλον τον πλανήτη.

Στα δικά μας, η κυβέρνηση τα πάει καλά σε σχέση με τα μέτρα περιορισμού, αφήνοντας ικανοποιημένους τους διεθνιστές της Ευρώπης. Πάμε προς ανασχηματισμό και βλέπουμε.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν και τα Ελληνοτουρκικά, καθώς η διεθνιστική τάξη πραγμάτων θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα, βρίσκοντας «βιώσιμη λύση» για το Αιγαίο και την Κύπρο. Το ίδιο θα επιδιωχθεί και για άλλα φλέγοντα μέτωπα του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή, ο Καύκασος, η Άπω Ανατολή κτλ.

Θα πετύχει η προσπάθεια παγκόσμια «ειρήνης»; Θα τα βρουν Ρωσία και Δύση ή θα οδηγηθούμε σε κλιμάκωση; Πού θα καταλήξει η κρίση με την Τουρκία;;; Τι άλλο θα μας πουν για τον κορωνοϊό;;; Τι θα γίνει με το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα επιβεβαιώνει τον εμβολιασμό;;; Θα μας παρουσιάσουν κάτι άλλο;;;

Περιμένουμε απαντήσεις λοιπόν σε πολλά και ενδιαφέροντα! Για αυτό πάρτε βαθιά ανάσα και συντονιστείτε και φέτος στο el.gr!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί