Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε απόψε ότι, από τις 6 Δεκεμβρίου, σε όποιον θα μπαίνει σε μέσα αστικής μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ κορονοϊού ή πράσινο πάσο, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 600 μέχρι 1.000 ευρώ.
Οι έλεγχοι δεν θα πραγματοποιούνται μόνον από τους μόνιμους ελεγκτές, αλλά και από αστυνομικούς, καραμπινιέρους και αστυφύλακες και άνδρες και γυναίκες της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας.
Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ντράγκι, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε ζήτησε, επίσης, την αποδοτική συνεργασία όλων των εμπορικών ενώσεων της χώρας, ώστε η εφαρμογή του μέτρου που δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού (πάντα από τις 6 Δεκεμβρίου) να είναι αυστηρή και χωρίς κανενός είδους εξαίρεση.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid
- Επίθεση στο ισραηλινό προξενείο της Κων/πολης: Πρώτη αντίδραση από Ισραήλ
- Αυξήθηκαν αμέσως οι τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη νήσο Χαργκ
- Βανς από Ουγγαρία: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες της Ε.Ε.
- Απειλές Τραμπ για «κάτι μεγάλο» στο Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε
- Μιχαηλίδου: «Για πρώτη φορά οι “Νταντάδες της Γειτονιάς” εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα
- Προβληματισμός για την υποτονική κίνηση στην αγορά εν όψει της Λαμπρής
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος κάνει ουρά για ενεργειακές προμήθειες από τη Ρωσία
- Τη νήσο-ενεργειακό κόμβο Χαργκ βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ – Ιράν: «Η αυτοσυγκράτηση έληξε», vid
- Ιράν: Νέα πλήγματα μερικές ώρες πριν από τη λήξη του τηλεγραφήματος του Τραμπ









