Ο καθηγητής Μικροβιολογίας του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, επανέλαβε, μιλώντας σε ΜΜΕ, την άποψή του πως πρέπει να εφαρμοστούν στην Ελλάδα σκληρά μέτρα Κίνας και να μείνουν ανοιχτά μόνο τα φαρμακεία και τα μαγαζιά τροφίμων! Όλα τα άλλα να κλείσουν!
«Πρότεινα να ξεκινήσει άμεσα μία συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο πλέον, κατά πόσο η ελληνική κοινωνία μπορεί να δεχθεί παραπάνω μέτρα», σημείωσε στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1, ο κ. Βατόπουλος και ανέλυσε: «Όπως όλοι θυμόμαστε στην Κίνα είχε απαγορευτεί κάθε κυκλοφορία στους δρόμους. Ούτε για τρόφιμα δεν μπορούσες να πας. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, διότι έχουμε και διαφορετική κουλτούρα και είμαστε διαφορετική κοινωνία, όμως πρέπει να συζητήσουμε τι μπορεί να γίνει ώστε να το πάρει ο κόσμος στα «ζεστά», να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα και να γίνει ότι είναι δυνατό για να ελαττωθεί η κυκλοφορία του κόσμου»
Δείτε το βίντεο από τον ANT1:
«Μια εβδομάδα ολόκληρη με 15 ημέρες θα πρέπει να είναι σαν Σάββατο ή Κυριακή. Να κλείσουν τα πάντα για μια εβδομάδα ή 15 ημέρες και να είναι μόνο ανοικτά φαρμακεία και καταστήματα τροφίμων», δήλωσε στο MEGA.
Δείτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκίνηση του «Greek Freak» – «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου» – ΦΩΤΟ, vid
- Συγχαρητήρια Σ. Φάμμελου στην Εθνική Μπάσκετ: “Το χάλκινο μετάλλιο μας γεμίζει περηφάνια”
- Συγχαρητήρια Κ. Τασούλα στην εθνική μπάσκετ: “Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με ψυχή και ταλέντο”
- Τα δάκρυα του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Παπανικολάου, vid
- Οι παίκτες της Εθνικής μας υπερήφανοι φόρεσαν τα μετάλλιά τους! ΦΩΤΟ
- Ν. Ανδρουλάκης για Εθνική μπάσκετ: Μας κάνατε περήφανους
- “Ψηλά η γαλανόλευκη”: Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στην εθνική για το χάλκινο μετάλλιο
- «Χάλκινη» η Εθνική μας στο Eurobasket! Στο βάθρο μετά από 16 χρόνια
- Η Μαράια και τα παιδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις κερκίδες, vid
- Πού ακριβώς οδηγούν οι δασμοί Τραμπ; Ελάχιστοι έχουν σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
