ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ! Έτσι ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ επιστήμονα γιατρίνα επειδή έδωσε άλλα φάρμακα ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Ακραίος σκοταδισμός!!! Έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Μια γιατρός με σπουδές στο MIT (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης) που συνταγογραφούσε σε ασθενείς με COVID Ιβερμεκτίνη και Υδροξυχλωροκίνη οδηγήθηκε σε αναστολή της ιατρική της άδεια, ενώ, όπως μεταδίδει η Daily Mail, διατάχθηκε να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση, λες και είναι ψυχασθενής.

Παρόμοιες πρακτικές εφαρμόστηκαν στο παρελθόν σε επιστήμονες που έδιναν κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έδινε η καθεστηκυία επιστημονική τάξη.

Το Συμβούλιο Αδειών Ιατρικής του Maine στις ΗΠΑ ψήφισε υπέρ του να αφαιρεθεί η ιατρική άδεια της Δρ Meryl Nass για 30 ημέρες αφού την κατηγόρησε ότι κυκλοφορεί «παραπληροφόρηση» σχετικά με τον COVID-19.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι η Nass «αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την υγεία και την σωματική ασφάλεια του κοινού που μπορεί να λάβει τις ιατρικές της υπηρεσίες» ως αποτέλεσμα της προμήθειας αντιιικών φαρμάκων για την θεραπεία του COVID.

Το ιατρικό συμβούλιο ψήφισε την αναστολή της Nass αφού έλαβε μόλις δύο καταγγελίες ότι δημοσίευε δήθεν ψευδείς πληροφορίες στο blog της και στο Twitter.

Ένας γιατρός ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο του Maine για το πώς επικοινώνησε μαζί του ο γιος ενός ασθενούς που ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του είχε «οριακά παραλήρημα» και «δεν τα πήγαινε καλά» αφού του συνταγογραφήθηκε Ivermectin από την Nass.

Η Nass ανέφερε μόνη της στο ιατρικό συμβούλιο ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα σε έναν φαρμακοποιό ότι ο ασθενής της είχε νόσο του Lyme, προκειμένου να λάβει υδροξυχλωροκίνη για την θεραπεία του COVID του, λέγοντας ότι «αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει ένα δυνητικά σωτήριο φάρμακο για τον ασθενή μου».

Η Nass, ο οποίος έχει πτυχία από το διάσημο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μισισιπή, ασκεί την ιατρική για τέσσερις δεκαετίες και είναι ολοένα και πιο επικριτική, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον COVID-19.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί