• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η εποχή μετά τον κορωνοϊό – Τα ΒΙΝΤΕΟ που «πρόδωσαν» το σχέδιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η εποχή μετά τον κορωνοϊό – Τα ΒΙΝΤΕΟ που «πρόδωσαν» το σχέδιο

Οι εξελίξεις δεν σταματούν...

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν σχέση με το ΜΙΤ (Tεχνολογικό Iνστιτούτο Μασαχουσέτης), «η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να συμμετέχουμε σε αυτήν.

«Το 2020 έχει δημιουργήσει κάτι περισσότερο από έναν γενναίο νέο κόσμο. Είναι ένας κόσμος ευκαιριών που πιέζει γρήγορα οργανισμούς όλων των μεγεθών να υιοθετήσουν γρήγορα την νέα τεχνολογία όχι μόνο για να επιβιώσουν, αλλά για να ευδοκιμήσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο κείμενο δίνεται έμφαση στην ψηφιοποίηση της τεχνολογίας, ενώ γίνεται και αναφορά στον ιδρυτή και εκτελεστικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Klaus Schwab, ο οποίος παρουσίασε στον πλανήτη, όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το el.gr, το σχέδιο «Great Reset – Μεγάλη Επαναρρύθμιση-Επανεκκίνηση» (ΕΔΩ).

Η προτροπή του Schwab για αξιοποίηση της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης φανερώθηκε επίσημα το 2016 σε άρθρο του στο ίδιο το WEF. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση βασίζεται στην Τρίτη, την ψηφιακή επανάσταση που ξεκίνησε από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Χαρακτηρίζεται από μία συγχώνευση τεχνολογιών που θολώνουν τις γραμμές μεταξύ της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής σφαίρας».

Τι εννοεί ο κ. Schwab; Το επόμενο βίντεο, το οποίο αλιεύσαμε στο διαδίκτυο (άγνωστο πότε ακριβώς έγινε η ομιλία), ίσως δίνει την απάντηση:

«Στο τέλος, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα μας οδηγήσει σε μία συγχώνευση των φυσικών, ψηφιακών και βιολογικών μας ταυτοτήτων».

Σε μία άλλη ομιλία του είπε τα εξής:

«Η κρίση του κορωνοϊού κατέδειξε ότι τα παλιά μας συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα για τον 21ο αιώνα. Κατέδειξε την θεμελιώδη έλλειψη κοινωνικής συνοχής, δικαιοσύνης, ενσωμάτωσης και ισότητας. Τώρα είναι η ιστορική στιγμή, η ώρα, όχι μόνο για την καταπολέμηση του ιού, αλλά για την διαμόρφωση του συστήματος: για την εποχή μετά το COVID! Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε μια μεγάλη επανναρρύθμιση-επανεκκίνηση».

Επομένως, με αφορμή τον κορωνοϊό, ο οποίος φέρεται να ανέδειξε αδυναμίες των κοινωνιών, έρχεται μια άλλη εποχή, μέσω επαναρρύθμισης-επανεκκίνησης, όπου θα υπάρξει συγχώνευση της ψηφιακής, βιολογικής και ψηφιακής μας ταυτότητας. Τι σημαίνει αυτό; Θα αποκτήσουμε εμφυτεύματα και μία ψηφιακή ταυτότητα, η οποία μεταξύ άλλων θα αποδεικνύει πως δεν έχουμε ασθένειες, επειδή εμβολιαστήκαμε;

Θυμίζουμε πως το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Στον πυρήνα του σχεδίου βρίσκεται η «Μεγάλη Επαναρύθμιση-Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών).

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.