• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ραγδαίες εξελίξεις με την εκλογή Μπάιντεν – Η αποκάλυψη του el.gr από τον Ιούνιο

Ραγδαίες εξελίξεις με την εκλογή Μπάιντεν – Η αποκάλυψη του el.gr από τον Ιούνιο

Ανατροπή στην Τζόρτζια! Όλα έτοιμα! Μένει να αναλάβει δράση ξανά το Βαθύ Κράτος.

Τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης είναι πια σίγουρα για την νίκη του Joe Biden έναντι του Τραμπ. Τα τελευταία στοιχεία από την καταμέτρηση των ψήφων στην πολιτεία της Τζόρτζια και της Πενσυλβάνιας δείχνουν ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος πέρασε μπροστά σε ψήφους και αν αυτό επιβεβαιωθεί και πάρει τους 16 εκλέκτορες, ξεπερνά τον μαγικό αριθμό των 270 και “διώχνει” τον Ντόναλντ Τραμπ από το Λευκό Οίκο!

Το Βαθύ Κράτος ετοιμάζεται. Για ποιό πράγμα;

Σύμφωνα με αναλυτές, ο, κατά πάσα πιθανότητα, νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ του ριζοσπαστικού αριστερόστροφου παγκόσμιου σχεδίου «The Great Reset – Η Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρρύθμιση», το οποίο σας είχε παρουσιάσει, αποκλειστικά και πρώτο στην Ελλάδα το el.gr (ΕΔΩ)!

Απειλή για την ελευθερία και τις ελεύθερες αγορές λοιπόν η εκλογή Μπάιντεν…

Το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο δείχνει πως βρισκόμαστε προ κοσμογονικών εξελίξεων με αφορμή τον κορωνοϊό αλλά σίγουρα και τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ενδεχόμενεη ανάκτηση του Λευκού Οίκου από την Ακραία Αριστερά, η οποία έχει επικρατήσει πλέον μέσα στο Κόμμα των Δημοκρατικών.

Το φόρουμ υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης, δείχνοντας ως φωτογραφία ένα πράσινο κουμπί και τίτλο: «Ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση-επαναρρύθμιση του πλανήτη».

Όπως υπογραμμίζεται, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης, πρέπει να αναθεωρηθούν όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, από την εκπαίδευση μέχρι τις κοινωνικές συμφωνίες και τις συνθήκες εργασίας. Αυτό δεν ζούμε άραγε στις μέρες μας; Απλά αντί να γίνει υπό κανονικές συνθήκες, γίνεται με αφορμή έναν ιό.

«Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες πολιτείες μέχρι την Κίνα πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου μέχρι και τεχνολογίας πρέπει να μετατραπεί. Με μία φράση: Χρειαζόμαστε μία Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρύθμιση του καπιταλισμού», γράφει το Φόρουμ.

Λάτρης αυτού του σχεδίου, σε αντίθεση με τον Τραμπ, δείχνει να είναι ο Μπάιντεν.

Στον πυρήνα του σχεδίου βρίσκεται η «Μεγάλη Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών).

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

Άπαξ και οριστικοποιηθεί πως ο Μπάιντεν παίρνει τον Λευκό Οίκο, όλα αυτά θα προχωρήσουν και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, καθώς ήδη με αφορμή τον κορωνοϊό οι ζωές μας έχουν περιοριστεί, λες και ζούμε σε αριστερού τύπου καθεστώς. Που να αναλάβουν ξανά παγκόσμια δράση, προς αυτή την κατεύθυνση, οι διεθνιστές των ΗΠΑ,.