«Από την μία η ελίτ, από την άλλη οι άλλοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ»: Νέο βίντεο τρόμου από τον Χαράρι

Όλα ειπώνονται ανοιχτά...

Ο διεθνιστής συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και προφήτης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, μιλά συνεχώς για την νέα «άχρηστη τάξη» ανθρώπων που δεν έχουν αξία να προσφέρουν στην κοινωνία και θέλουν να δημιουργήσουν οι διεθνιστές μέσω της φτωχοποίησης)!!!

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Από τη μία πλευρά, θα υπάρχει η εμφάνιση μίας νέας αναβαθμισμένης ελίτ αποτελούμενη από υπερ – ανθρώπους, αναβαθμισμένη από την γενετική – μηχανική, και από computer interfaces συνδεδεμένα με τους εγκεφάλους (σ.σ. ΜΕΣΩ ΕΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ) κτλ</font>

Από την άλλη πλευρά, μία νέα τεράστια ΑΧΡΗΣΤΗ τάξη! Μία τάξη δίχως στρατιωτική ή οικονομική χρησιμότητα  και ως εκ τούτου δεν έχει καμία πολιτική δύναμη»!!!

Αυτό δηλαδή που έχει αποκαλύψει ο Λιακόπουλος: Οι άνθρωποι θα καταλήξουν να κάθονται άπραγοι και άεργοι, βυθισμένοι στο σκοτάδι!!! (Ζητείστε το βιβλίο: ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ)

Λέει ο Χαράρι ότι οι συνέπειες της ανατρεπτικής τεχνολογίας όπως η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός θα υποκαταστήσουν αναπόφευκτα πολλές θέσεις εργασίας προκαλώντας την άνοδο μιας νέας «άχρηστης τάξης» και μεταμορφώνοντας την τρέχουσα κοινωνική δομή (ΕΔΩ τι ακριβώς ετοιμάζουν).

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί