Όσο πλησιάζει ο Μάιος, τόσο δυναμώνουν οι φωνές που ζητούν να μην υπογραφεί η Συμφωνία για την Πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής καταστάσεων που θα παραπέμπουν σε υγειονομική χούντα και αυτή την φορά θα δεν θα αποτελεί πείραμα, όπως συνέβη με τον COVID, σχολιάζουν ΜΜΕ !
Η διορία για την υπογραφή της Συνθήκης ανάμεσα στα κράτη – μέλη προκειμένου να… αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας ανεξέλεγκτης πανδημίας, αλλά και να υπάρχει καλύτερη και πιο άμεση αντίδραση, είναι ο Μάιος του 2024!
Στην Συμφωνία αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ!
Όπως είπε:
«Τις τελευταίες δεκαετίες ο ΠΟΥ έχει καταληφθεί από παγκόσμιες ελίτ και, ξένες δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν ως επίκεντρο το συμφέρον της Αμερικής.
Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στον Πρόεδρο Μπάιντεν να υπογράψει την “Συνθήκη Ετοιμότητας Πανδημίας ΠΟΥ”!
Αυτή η συνθήκη καθορίζει ένα σχέδιο, το οποίο παραχωρεί στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία.
Αυτές οι δυνάμεις τίθενται σε ισχύ τη στιγμή που ο ΠΟΥ κηρύσσει μια πανδημία, -την οποία μπορεί να κηρύξει ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι αν δεν υπάρχει πραγματική πανδημία. –
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν “Σύνταγμα” για κάποιο λόγο! Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την αφαίρεση του από τους διεθνείς γραφειοκράτες και τα αφεντικά του “ομίλου δισεκατομμυριούχων του Νταβός!».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ευχές για τα Θεοφάνεια από την πρέσβη των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Θεοφάνεια στη Θεσσαλονίκη: Ένας 23χρονος από τον Εύοσμο έπιασε τον σταυρό – 56 άτομα βούτηξαν στο Θερμαϊκό, vid
- Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: «Να μη συζητάμε για πολέμους και συρράξεις, να έχουμε μία χρονιά ειρήνης»
- Τασούλας από λιμάνι Πειραιά: “Γιορτάζουμε σήμερα τα ολόφωτα Φώτα”
- ΕΛΑΣ: Πάνω από 40.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
- «Ο ΟΗΕ έχει γονατίσει» – Σκληρό μήνυμα του Φίτσο μετά τα γεγονότα στην Βενεζουέλα
- Χάρης Δούκας: «Από τη Δεξαμενή Αθηνών μεταφέρουμε το φως και την ελπίδα σε κάθε γειτονιά της πόλης»
- Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις μεγάλης διάρκειας
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για τα Θεοφάνεια: «Δεν μπόρεσα να είμαι παρών στις εκδηλώσεις για τα Φώτα»
- Ο ΜακΚέλεν επιβεβαιώνει την επιστροφή των Γκάνταλφ και Φρόντο, vid









