«Ανοίξτε την Ελλάδα άμεσα, είστε ο ορισμός της αποτυχίας» – Σκάει σαν «βόμβα» η αλήθεια, vid

Το el.gr ξέρει ποιους ειδικούς επιλέγει για την ενημέρωσή σας...

Τον αριθμό των κρουσμάτων ανά εβδομάδα μέχρι το τέλος του έτους παρουσίασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και ειδικός σε μαθηματικά μοντέλα επιδημιολογικής διασποράς, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ισχυριζόμενος ότι στις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν υποχωρήσει στα 900 κρούσματα.

Επισημαίνει δε ότι η πτώση των κρουσμάτων είναι αργή και το άνοιγμα της αγοράς, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, είναι πρόωρο.

Οι «ειδικοί» της κρατικής επιτροπής άλλωστε τάσσονται κατά της άρσης του Lockdown, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από συναδέλφους τους, εκτός επιτροπής, ως «πράξη απελπισίας» ή ακόμα ως επιλογή που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, είχαμε νέα παρέμβαση του καρδιολόγου, Φάιδωνος Βόβολη, ο οποίος χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «μοναδική χώρα ολικού εγκλεισμού», την ώρα που άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν κλείσει ολόκληρη την αγορά τους.

Μάλιστα, αναφέρει πως σε λίγο φτάνουμε τα θύματα της Σουηδίας, η οποία δεν έχει κλείσει ούτε μια μέρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Η αλήθεια είναι πως δειλά-δειλά παραδέχονται πως το Lockdown δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα. Και η αλήθεια «σκάει» σαν «βόμβα»….

Δείτε:

Στο el.gr επιλέγουμε τους πραγματικούς ειδικούς, οι οποίοι είχαν προειδοποιήσει πως με το Lockdown τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί