Καταγγελίες «φωτιά» για την Επιτροπή Ειδικών: Υπάρχει έξωθεν επίδραση – video

«Βόμβα» για Θεσσαλονίκη: Πεθαίνει κόσμος επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι να περιποιηθούν τους ασθενείς - Πράξη απελπισίας το Lockdown»! Πολύ σοβαρές δηλώσεις...

O καθηγητής, Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV, καταγγέλλοντας ΕΞΩΘΕΝ παρεμβάσεις:

«Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των… έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός και συνέχισε:

 «Θα μπορούσαμε να έχουμε προλάβει το lockdown. Υπήρχε ένας εφησυχασμός και όχι επαρκής προστασία. Το lockdown είναι μια πράξη απελπισίας».

Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες. «Δεν πιστεύω ότι ο ΕΟΔΥ έχει διπλά βιβλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός, αναφέροντας, ωστόσο, ότι θα έπρεπε να γίνονται τεστ σε όλους όσοι έμπαιναν στην χώρα μας γιατί «ο κορωνοϊός κάπως μπήκε στην χώρα, κάποιοι τον έφεραν».

Ποιά είναι άραγε αυτή η έξωθεν επίδραση;;;;;;;;

Μάλιστα ο. κ Ζακυνθινός δηλώνει πως ένα ποσοστό θνητότητας στην Θεσσαλονίκη οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει κόσμος να φροντίσει τους ασθενείς.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί