«Αμαρτωλοί» οι ανεμβολίαστοι!!! «Βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, τους φοβάμαι»! «Σκότος» βαθύ σε όσα ειπώθηκαν και σήμερα!!!

Και ένα υστερόγραφο που προκαλεί ανατριχίλα...

«Όσο επώδυνη και πρωτοφανής, και εάν ήταν η πανδημία του SARS – CoV-2, ήταν απόλυτα διδακτική όχι μόνο για την επιστημονική κοινότητα, αλλά και την κοινωνία. Μας έδωσε και εξακολουθεί να μας δίνει χρήσιμα διδάγματα και μαθήματα και ανέβασε τη δημόσια υγεία στο υψηλότερο βάθρο, όπως της αξίζει. Ένα πράγμα φοβάμαι μόνο, τους αρνητές των εμβολίων με τα παράλογα επιχειρήματα».

Τα παραπάνω δήλωσε στο CNN Greece, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Θεοδωρίδου, χωρίς να διευκρινίζει ποιους θεωρεί «αρνητές με παράλογα επιχειρήματα».

Όπως τονίζει ειδικότερα, «πράγματι με προβληματίζουν ιδιαίτερα οι αρνητές του εμβολιασμού, οι οποίοι καταθέτουν παράλογα επιχειρήματα και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο αλλά και την δημόσια υγεία. Εμείς οι επιστήμονες, οφείλουμε να δυναμώσουμε το δημόσιο διάλογο για την αξία των εμβολίων».

Όσοι έχουν λοιπόν επιφύλαξη απέναντι στα συγκεκριμένα εμβόλια και δεν μπορούν να πεισθούν με επιχειρήματα τύπου Bill Gates και επιβολή μέτρων περιορισμού και διαχωρισμού των ανθρώπων, θεωρούνται αρνητές και «και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο αλλά και την δημόσια υγεία».

Αν συνδυάσουμε αυτά τα λόγια με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου ότι όποιος δεν κάνει το εμβόλιο είναι «αμαρτωλός» αλλά και τις σημερινές δηλώσεις του  καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, Γιάννη Τούντα, ο οποίος, μετά την απόφαση για μαγαζιά που θα απαγορεύεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους, πρότεινε πως για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς «θα πρέπει ίσως να δούμε κατά πόσο μπορούμε να έχουμε συρμούς ή δρομολόγια που να είναι μόνο για εμβολιασμένους», τότε αντιλαμβάνεστε τι μέρες ξημερώνουν από εδώ και στο εξής, αν όλο αυτό δεν σταματήσει.

ΥΓ. Το απαρτχάιντ είναι όρος που προέρχεται από την γλώσσα Αφρικάανς και τα ολλανδικά και σημαίνει διαχωρισμός. Το απαρτχάιντ ήταν μια πολιτική που καθόριζε και επέβαλλε την διάκριση των ανθρώπινων ομάδων μέσα σε ένα κράτος βάσει φυλετικών κριτηρίων σε καθορισμένες γεωγραφικές περιοχές.

Αντί της λέξης «φυλετικών», βάλτε την λέξη «υγειονομικών» και ξαναδιαβάστε τον ορισμό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί