Αν χειροτερέψει η κατάσταση μπορεί να πάμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα, όπως στην Γαλλία.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», αναφερόμενος στην επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες στο Παρίσι και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας (από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ.).
Η απαγόρευση κυκλοφορίας, στην Γαλλία, τις νυχτερινές ώρες θα ισχύσει από το Σάββατο και για τέσσερις εβδομάδες στο Παρίσι, την Γκρενόμπλ, την Λιλ, την Λυών, την Τουλούζη και άλλες πόλεις. Ο Μακρόν τόνισε πως η παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα επιφέρει πρόστιμο ύψους 135 ευρώ, ενώ κάλεσε τους πολίτες να «ξεχάσουν» τις βραδινές επισκέψεις σε εστιατόρια και φιλικά σπίτια.
Για την χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους ο καθηγητής τόνισε ότι η επιτροπή είναι σύμφωνη πως όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε την μάσκα (τόσο σε εσωτερικούς χώρους, όσο και εξωτερικούς) όπου υπάρχει πολύς κόσμος τόσο καλύτερα ενώ επεσήμανε πως υπάρχει σενάριο να φοράμε μάσκες μέχρι το 2022.
Αναφορικά με τα ρεβεγιόν και τα Χριστούγεννα ο κ. Βατόπουλος δήλωσε πως όπως είναι τώρα η κατάσταση πρέπει να αποφύγουμε τα ρεβεγιόν.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μακρόν: Ο λαός της Βενεζουέλας απαλλάχτηκε από τη δικτατορία του Μαδούρο και αυτό είναι μία θετική εξέλιξη
- Bolywood, Chuck Norris και Rambo, υποτίθεται έκαναν την χωρίς αντίπαλο επιχείρηση των Αμερικανών
- Απίστευτο! Φορητό μηχάνημα ακτίνων Χ εντοπίζει στα σκουπίδια οικογενειακό κειμήλιο ασθενούς, vid
- Η Ισπανία αντιδρά στην αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα
- Το ΒΙΝΤΕΟ με… μουσική επένδυση που δημοσίευσε ο Τραμπ από τα χτυπήματα στο Καράκας
- Αποκλιμάκωση και λύση με πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου, ζητά η ΕΕ – Οι δηλώσεις Κόστα για τη Βενεζουέλα
- Ο Τραμπ απείλησε ανοικτά τις ηγεσίες Κολομβίας και Κούβας: «Να προσέχουν», vid
- Γυναίκα από το Μέριλαντ ισχυρίζεται ότι η εμμονή της με τους αριθμούς, τη βοήθησε να κερδίσει 50.000 δολάρια στο λαχείο
- Βενεζουέλα και Κολομβία, υποστηριζόμενες από Ρωσία και Κίνα, ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Α. του ΟΗΕ
- Ο Μεντβέντεφ καλεί τον Τραμπ να συλλάβει τον Ζελένσκι: «Μήπως ήρθε η ώρα… “θείε Σαμ”;»









