15 λεπτά ΜΟΝΟ! Ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων ΕΠΙΣΗΜΑ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιακόπουλος Τα έλεγε! Τώρα τα λένε αυτοί από μόνοι τους...

Ο λεγόμενος «σχεδιασμός της πόλης των 15 λεπτών» θα επιτρέπει στους κατοίκους να έχουν πρόσβαση στους χώρους εργασίας, τα σχολεία και τις “ανέσεις” τους μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας από τα σπίτια τους.

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συζήτησαν επίσημα για την πόλη, η οποία θα… «διευκολύνει» τους ανθρώπους, περιορίζοντάς τους.

Στο παρακάτω βίντεο γίνεται λόγος για την ”πόλη των 15 λεπτών”!

Έχει γαλλική προέλευση (τα περισσότερα γεγονότα-«κλειδιά» ξεκινούν από την Γαλλία, όπως η Γαλλική Επανάσταση άλλωστε). Στην πραγματικότητα διατυπώθηκε ως θεωρία, απ’ τους Carlos Moreno και την Anne Hidalgo, τη δήμαρχο του Παρισιού, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, ειδικά στη διάρκεια της πανδημίας, η οποία τελικά, κρίθηκε ως πάρα πολύ βολική, για πολλά πράγματα!

Μια ”πόλη των 15 λεπτών” βασίζεται στην ιδέα, ότι μπορούμε να φτιάξουμε γειτονιές, όπου όλα όσα χρειαζόμαστε, ή τα περισσότερα από τα πράγματα που χρειαζόμαστε στις ζωές μας, θα είναι δίπλα μας!

Μιας και η οικονομία οδεύει σε από-ανάπτυξη, δηλαδή διάλυση των επιχειρήσεων, των θέσεων εργασίας και αντικατάστασή τους από κοινωνικές επιχειρήσεις -τις οποίες θα ορίζει η παγκόσμια εξουσία- οι πτωχευμένοι πολίτες θα στριμωχτούν σε γειτονιές, σε μία «ΦΟΥΣΚΑ 15 ΛΕΠΤΩΝ», από την οποία δεν θα χρειάζεται (ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;;;) να βγαίνουν, καθώς όλα θα είναι γύρω τους!

Θυμάστε άραγε, την περιβόητη «ΦΟΥΣΚΑ-ΦΥΣΑΛΙΔΑ», στην οποία έλεγαν οι τηλέ-ειδικοί, πως πρέπει να μείνουμε για τον COVID;;;

Όπως είπαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «μπορείτε να φανταστείτε την πόλη, ως έναν κατά κάποιο τρόπο οργανισμό φράκταλ (επαναλαμβανόμενο μοτίβο) όπου έχεις διάφορες γειτονιές, γειτονιές των 15 λεπτών, οι οποίες σχηματίζουν μαζί μια μεγαλύτερη πόλη, όπως ένα φράκταλ.

Σε μια ”πόλη των 15 λεπτών” αυστηρά, όπου οι άνθρωποι δεν θα επρόκειτο να βγαίνουν από την φούσκα των 15 λεπτών».

Τι έλεγε ο Λιακόπουλος;;; Πως θέλουν να μας περιορίσουν!

Ορίστε λοιπόν!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί