Θρησκεία τέλος, δικαιοσύνη τέλος, παιδεία τέλος! Ακολουθούν, ιδιοκτησία τέλος, ασφάλεια τέλος, ελεύθερη σκέψη τέλος!

Ο κάθε πολίτης κάθε κράτους, υποτίθεται ότι βελτιώνεται μέσω της παιδείας που προσφέρει το κράτος, αισθάνεται ασφαλής μέσω της δικαιοσύνης που θα απονεμηθεί αν αδικηθεί και βρίσκει παρηγοριά μέσω του θρησκευτικού οργανισμού στον οποίο πρόσκειται. Έχουν σταματήσει σε όλα τα κράτη κάθε θρησκευτική δραστηριότητα, έχουν κλείσει τα δικαστήρια, έχουν κλείσει και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. […]

Ο κάθε πολίτης κάθε κράτους, υποτίθεται ότι βελτιώνεται μέσω της παιδείας που προσφέρει το κράτος, αισθάνεται ασφαλής μέσω της δικαιοσύνης που θα απονεμηθεί αν αδικηθεί και βρίσκει παρηγοριά μέσω του θρησκευτικού οργανισμού στον οποίο πρόσκειται.

Έχουν σταματήσει σε όλα τα κράτη κάθε θρησκευτική δραστηριότητα, έχουν κλείσει τα δικαστήρια, έχουν κλείσει και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Δεν χρειάζεται, όπως έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, ούτε εκπαίδευση, ούτε απονομή δικαιοσύνης ούτε θρησκευτικό συναίσθημα, για τον κόσμο της νέας τάξης, που μόνο ένας ηλίθιος δεν θα έβλεπε ότι έχει βγάλει τα νύχια του και κατασπαράσσει όλο τον πλανήτη.

Προσεχώς, θα καταργηθεί η ιδιοκτησία (σπίτι, χωράφι, μαγαζί, επιχείρηση, ατομικά είδη, αυτοκίνητο κτλ), η ασφάλεια, αφού η αστυνομία και ο στρατός δεν θα επαρκούν πουθενά για να προστατεύσουν τις λαϊκές μάζες από τις συμμορίες που θα αλωνίζουν ελεύθερα και βέβαια η ελεύθερη σκέψη, αφού ότι και να σκεφθείς (αν σκεφθείς, αφού δεν θα υπάρχει καμία πληροφόρηση για οτιδήποτε) δεν θα υπάρχει η δυνατότητα και η διάθεση να το μοιραστείς με τον οποιονδήποτε ή την οποιανδήποτε.

Συνέβη στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα. Όποια και όποιος το συνειδητοποιεί, θα μπορέσει να επιβιώσει. Όποιοι περιμένουν να πάρουν τη ζωή τους πίσω, ας πρόσεχαν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί