Σήμα κινδύνου

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όταν μαζεύει κάποιος, όπως η κυβέρνηση στις μέρες μας όλο το χρήμα, το χρήμα λείπει από όλους τους υπόλοιπους.

Ο μεγαλύτερος νταβατζής λέγεται κράτος.

Έχει τους πιο πολλούς μπράβους, αστυνομία, στρατό, αναρχικούς, δικαστές κτλ και εκπροσωπείται από ανίκανα ανθρωπάκια (πολιτικούς) που τα αντικαθιστά κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος και πιο πρόστυχη, για να ελέγχεις ένα λαό δούλων.
Τους λες, “να αυτός έφταιγε και τον έδιωξα”, μετά λες “να ο άλλος έφταιγε, τον έδιωξα και αυτόν”, ενώ στην πραγματικότητα, φταίει το απρόσωπο σύστημα, που δεν το δημιουργούν οι ούτως ή άλλως ανίκανοι πολιτικοί, αλλά μία ελίτ, κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, που στέλνει άλλα τσιράκια που τα ονομάζει ΤΡΟΪΚΑ για να δίνουν εντολές στα τοπικά προσωρινά τσιράκια.

Η μέθοδος είναι καλή, γιατί ο κάθε λαός, δεν ξέρει ποιός είναι πραγματικός εχθρός του και έτσι δεν μπορεί να τον πολεμήσει.

Ταυτόχρονα η ελίτ χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ και ρουφιάνους (με μισθό) στο διαδίκτυο για να προπαγανδίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και κυβερνάει δήθεν ο λαός και ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και το σύστημα υγείας κτλ.

Μαζεύουνε λοιπόν το χρήμα και όπως κάποτε έκαναν οι φεουδάρχες πετάνε μερικά ψίχουλα στην φτωχολογιά που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Η μεγαλύτερη όμως φτώχεια είναι πνευματική. Ο λεγόμενος σοφός λαός, είναι ένας όχλος αγράμματων ηλιθίων, που λειτουργούν μόνο με το βασικό ένστικτο επιβίωσης, όπως τα πεινασμένα σκυλιά που μαλώνουν για το πιο θα πάρει το ξεροκόκκαλο που τους πετάει ο αφέντης.

Θέλει ξεπάστρεμα κάθε υποδομής εξουσίας για να δει ο παγκόσμιος παλός έστω και μία άσπρη μέρα, πράγμα όμως δύσκολο, αφού η καθημερινότητά του εξαρτάται από τις ίδιες τις υποδομές που τον καταδυναστεύουν.
Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Δήμοι, Κοινότητες, Νοσοκομεία, Σύστημα υγείας, Μηχανισμοί διαχείρισης και μαζέματος του δημοσίου χρήματος κτλ.

Η ανάγκη για μία ενιαία κεντρική και παγκόσμια διοίκηση, είναι πράγματι η λογική λύση, μόνο που η παγκόσμια αυτή διοίκηση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δράσει υπέρ των ανθρώπων.

Την ενιαία παγκόσμια διοίκηση, την έχουν ήδη ετοιμάσει σαν λύση στο πρόβλημα που ήδη έχουν δώσει.

Αντί για λύση, οι άνθρωποι θα δουν ένα νέο εφιάλτη, να ξυπνά από τα βάθη της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους πάνω στον πλανήτη.

Πείτε ότι τρομοκρατώ τις έγκυες και όποιον άλλο θέλετε. Δεν με ενδιαφέρει.

Αυτή είναι η αλήθεια και καλά θα κάνετε να ετοιμαστείτε να την αντιμετωπίσετε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί