Σφαγή του Ομέρ Βρυώνη με τα RAPID. Εργαζόμενοι και εργαστήρια στην κοσμάρα τους. Δεν συνειδητοποίησαν τι τους περιμένει !

Ούτε τα εργαστήρια ενημερώθηκαν σωστά, ούτε ξέρουν ότι θα τους καταγγείλουν αν ζητούν πάνω από 10€ για το RAPID TEST, ούτε οι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι τη Δευτέρα για να πάνε στη δουλειά τους πρέπει να κάνουν RAPID TEST την Κυριακή ή τη Δευτέρα το πρωί και μετά να πάνε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για […]

Ούτε τα εργαστήρια ενημερώθηκαν σωστά, ούτε ξέρουν ότι θα τους καταγγείλουν αν ζητούν πάνω από 10€ για το RAPID TEST, ούτε οι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι τη Δευτέρα για να πάνε στη δουλειά τους πρέπει να κάνουν RAPID TEST την Κυριακή ή τη Δευτέρα το πρωί και μετά να πάνε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για να εργαστούν.

Ο μόνος που ξέρει τι έρχεται, είναι η κυβέρνηση, που τα έκανε όλα επίτηδες για να ωθήσει εκβιαστικά κι άλλους στον εμβολιασμό. Το ξέρω καλά και γιατί είναι προφανές αλλά και γιατί μου το ομολόγησαν.

Ο Πλεύρης, χωρίς να το καταλάβει, στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση να κάνει συγκεκριμένο αριθμό εμβολίων, άσχετα με το σε ποιους θα τα κάνει και είπε ότι με τα εμβόλια στα παιδιά θα “πιάσουν” το νούμερο που θέλουν.

Πάντως με τα RAPID TEST θα γίνει ο χαμός της αρκούδας, όταν συνειδητοποιήσουν όλοι τι πρέπει να κάνουν, εκτός αν αρχίσουν να γίνονται τηλε-test, μούφα δηλαδή.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί