Σας το είχα πει

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Και ξαφνικά, βρεθήκαμε στα πρόθυρα θερμοπυρηνικού πολέμου. Από που ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι;

Από την πρώτη στιγμή σας είχα πει, ότι αν τα τσιράκια του κατεστημένου της νέας τάξης στις ΗΠΑ, δεν αφήσουνε τον Τραμπ να κυβερνήσει σύμφωνα με τις εξαγγελίες του, θα πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο, που θα ενορχηστρώσει η λεγόμενη παλιά τάξη, με σκοπό την πλήρη καταστροφή όλων των υποδομών που στήνει η νέα εδώ και δεκαετίας, για να ασκήσει παγκόσμια διακυβέρνηση.

Είδαμε από την πρώτη στιγμή, κάτι δικαστές της πλάκας σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ να εμποδίζουν εντέχνως τον Τραμπ να περάσει τους νόμους που ήθελε. Το έκαναν μία, δύο, τρεις, τέσσερεις.

Εγώ σας το είχα πει και είναι και γραμμένο στο βιβλίο μου, Πούτιν και Τραμπ vs agendz 2030. Αν συνεχίσουν έτσι, πάμε για παγκόσμιο πόλεμο.

Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού.

Παλιά και νέα τάξη, Μαύρη και Λευκή Αδελφότητα, βρίσκονται σε ύψιστου βαθμού κόντρα.

Σκεφτείτε το εξής.

Αφού ο Τραμπ, υποτίθεται από μόνος του, τα πάει τόσο καλά με τους Ρώσους, όπως ισχυρίζεται η νέα τάξη (Λευκή Αδελφότητα), τότε γιατί να κάνει πόλεμο μαζί τους;

Η μόνη εξήγηση, είναι το ότι όλα είναι στημένα, από την παλιά τάξη (Μαύρη Αδελφότητα), το διαρκές τελεσίγραφο της οποίας με σαφήνεια λέει προς την νέα τάξη:

Σας έχω πάρει την διοίκηση των ΗΠΑ. Αν δεν με αφήσετε να διοικήσω όπως θέλω, θα βάλω τους δύο υποτακτικούς μου, Τραμπ και Πούτιν, να κάνουνε πόλεμο και να διαλύσουνε όλο τον παγκόσμιο ιστό που στήνετε εδώ και εβδομήντα χρόνια.

Μόνο αυτό εξηγεί, το πώς ξαφνικά, αναστατώθηκαν τα πάντα σε όλο τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, η νέα τάξη, επιδιώκει:

1. με διαρκή προπαγάνδα, για το ότι δήθεν ο Τραμπ και ο Πούτιν έχουν μυστικές συμφωνίες, εις βάρος των αμερικανικών συμφερόντων, να εμποδίσει κάθε σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, γιατί αυτό θα έφερνε το τέλος της κυριαρχίας της και στην Ευρώπη, που την έχει τώρα, αριστερά, Iσλαμ και LGBTQI.

2. να πάρει με το μέρος της τον Τραμπ.

3. αν χρειαστεί, να σκοτώσει τον Τραμπ.

Ξαναλέω. Αν δεν κάτσει κανείς να μελετήσει τα παγκόσμια δρώμενα με το σκεπτικό της ύπαρξης των δύο μεγάλων πόλων εξουσίας, της παλιάς και της νέας τάξης και προσπαθεί να σκέφτεται με πετρέλαια, φυσικά αέρια και άλλες τέτοιες ανοησίες, ποτέ δεν θα καταλάβει τι γίνεται στον κόσμο και γιατί.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί