Ρουφιάνα τηλεφωνικής καταγγελίας: “στο διπλανό χωριό η εκκλησία είναι γεμάτη”! Αστυνομικός: “και σένα τι σε νοιάζει κυρά μου”;

Μου έκανε εντύπωση ένα περιστατικό που μου μεταφέρθηκε. Κυράτσα γριά κουτσομπόλα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία να καρφώσει ότι ο παπάς του διπλανού χωριού είχε την εκκλησιά του ασφυκτικά γεμάτη. Ο αστυνομικός, ο γνήσιος αυτός θεματοφύλακας της ασφάλειας των Ελλήνων, της απάντησε “και σένα κυρά μου τι σε νοιάζει; Κάτσε στο σπίτι σου ασφαλής”. Αυτό το […]

Μου έκανε εντύπωση ένα περιστατικό που μου μεταφέρθηκε. Κυράτσα γριά κουτσομπόλα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία να καρφώσει ότι ο παπάς του διπλανού χωριού είχε την εκκλησιά του ασφυκτικά γεμάτη.

Ο αστυνομικός, ο γνήσιος αυτός θεματοφύλακας της ασφάλειας των Ελλήνων, της απάντησε “και σένα κυρά μου τι σε νοιάζει; Κάτσε στο σπίτι σου ασφαλής”.

Αυτό το απλό περιστατικό μπορεί να μας δώσει μια ιδέα για το πως μπορούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που έπεσε επάνω μας.

Οι αστυνομικοί θα πρέπει να θυμούνται ότι οι πολίτες δεν είναι εχθροί τους και ότι πρέπει να γυρίσουμε στις μέρες που ο αστυνομικός δεν ήταν εχθρός των ελευθεριών του πολίτη, υπηρετώντας τα τσιράκια της νέας τάξης.

Καλή υπομονή σε όλους μας

Λιακόπουλος Δημοσθένης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί