Πιο γρήγορος κι απ΄τη σκιά του

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

 

Δεν έχασε δευτερόλεπτο. Αυτά τα οποία υπέγραψε ο Τραμπ τις πρώτες ώρες που έκατσε στο γραφείο του Λευκού Οίκου, για την κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων του Obama Care, την αποχώρηση από την ένωση του Ειρηνικού ωκεανού, την επανεξέταση λειτουργίας του εμπορικού συμφώνου με Μεξικό και Καναδά, το πάγωμα προσλήψεων στο δημόσιο, πλην του υπουργείου εθνικής αμύνης, την απαγόρευση χρηματοδότησης ΜΚΟ, από το εσωτερικό και το εξωτερικό που προωθούν τις εκτρώσεις (έργο του Ομπάμα) και σε αυτές περιλαμβάνονται πολλές που προωθούσαν την ομοφυλοφιλία, είναι μερικά από αυτά που αποφασίστηκαν και που θα αποφασιστούν.

Απλά δημοσιοποιήθηκαν, για να δώσουνε το στίγμα των προθέσεων του Τραμπ στην πράξη.

Ο Τραμπ, έχει μάλιστα σε σχέση με τον Πούτιν, το εξής μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι ένας πολύ έμπειρος επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον Πούτιν, που έγινε επιχειρηματίας, πετυχημένος, διοικώντας την Ρωσία σαν μία επιχείρηση.

Ο Τραμπ ήδη πήγε από την πρώτη στιγμή στην CIA και κατόπιν πήρε τους κωδικούς των πυρηνικών.

Κάλεσε την Δευτέρα το πρωΐ όλους τους διευθυντές των πολυεθνικών που είχαν πάρει εντολή να φύγουνε από τις ΗΠΑ και τους εξήγησε σε πολύ απλή επιχειρηματική γλώσσα, το γιατί τους συμφέρει να επιστρέψουν και να ξαναστήσουν εργοστάσια χωρείς κανείς να τους εμποδίζει με δήθεν περιβαλλοντολογικούς περιορισμούς.

Όλα αυτά ξαναλέω δημοσιοποιήθηκαν για το θεαθήναι. Το πραγματικό ξήλωμα του πουλόβερ της νέας τάξης θα ακολουθήσει.

Εκείνο το οποίο επίσης είναι σίγουρο ότι η αντίδραση της νέας τάξης δεν θα περιοριστεί στις διαδηλώσεις των περιθωριακών στοιχείων.

Το τι ακριβώς θα συμβεί δεν το ξέρει κανείς, γιατί κανείς δεν το έχει σχεδιάσει ακόμη για να το προσπαθήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=WPax5PJp2oI

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί