Οι 12.000 δορυφόροι, ο Κορωνοϊός και “Το Κενό Ανάμεσά Μας”. VIDEO – Λιακόπουλος

Είκοσι φωτεινά σημεία που ισαπείχαν, κινούμενα γρήγορα, βιντεοσκοπήθηκαν το βράδυ της 21/3/2020 πάνω από την περιοχή Αγίας Τριάδας και Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης. Όταν τα φωτεινά σημεία, που εκινούντο επί ευθείας, πέρασαν, αμέσως ένα άλλο κινούμενο διαγώνια διέσχισε τον νυχτερινό ουρανό. Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για δορυφόρους, μέλη της ομάδας των […]

Είκοσι φωτεινά σημεία που ισαπείχαν, κινούμενα γρήγορα, βιντεοσκοπήθηκαν το βράδυ της 21/3/2020 πάνω από την περιοχή Αγίας Τριάδας και Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης.

Όταν τα φωτεινά σημεία, που εκινούντο επί ευθείας, πέρασαν, αμέσως ένα άλλο κινούμενο διαγώνια διέσχισε τον νυχτερινό ουρανό.

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για δορυφόρους, μέλη της ομάδας των 12.000 δορυφόρων που σχεδιάζεται να τεθούν συνολικά σε τροχιά, από την εταιρία SPACE X του Elon Musk, που είχε προτείνει και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, προσφέροντας internet σε όλο τον πλανήτη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους, όπου και άν ζουν να εργάζονται από το σπίτι και να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται με τις αρχές από το σπίτι.

Έτσι μπορεί άνετα να επιτευχθεί το “μάντρωμα” του παγκόσμιου λαού και ο απόλυτος έλεγχος του καθενός, αφού ο καθένας θα μένει σε ένα σημείο, λογικά το σπίτι του και οι αρχές θα ξέρουν που βρίσκεται αφού ή στο σπίτι του θα είναι ή κάπου εκεί κοντά για ψώνια, μειώνοντας σε μέγιστο βαθμό τις μετακινήσεις.

Αυτό είναι και το όνειρο των θιασωτών της κλιματικής αλλαγής που επιζητούν την παύση ουσιαστικά των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Εδώ και χρόνια έχω γράψει στο βιβλίο μου “Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων” ότι ο σχεδιασμός των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι να μας βάλουν όλους να καθόμαστε αδρανείς στο σπίτι μας δίνοντάς μας ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, μειώνοντας ταυτόχρονα τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Δείτε σε παλιό βίντεο τον ηγέτη της SPACE X να αναλύει το σκεπτικό του για να μεταπέσει ο παγκόσμιος πληθυσμός σε κατάσταση ανεργίας και να παίρνει ένα χαρτζιλίκι, που θα ονομασθεί “βασικό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα”.

Το αποτέλεσμα της παύσης αυτής των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, μπορούν να το μελετήσουν τώρα με την επιβολή αυτοφυλάκισης του ανθρώπινου πληθυσμού με τον κορωνοϊό που εμφανίστηκε από το πουθενά “πολύ βολικά”, για τους διαχειριστές της παγκόσμιας εξουσίας.

Δείτε και άλλο βίντεο που κυκλοφορεί με 60 δορυφόρους.

Όσον αφορά το δίκτυο των 12.000 δορυφόρων, δείτε το σχετικό βίντεο με την εκτόξευση 60 δορυφόρων της SPACE X. H SPACE X είναι μία αμερικάνικη εταιρία που έχει σαν σκοπό να μονοπωλήσει, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το internet σε όλο τον πλανήτη. Κανείς όμως δεν ξέρει τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί, αφού λένε ότι θα νοικιάζουν δορυφόρους σε όποιον έχει ανάγκη. Ποιά εταιρεία όμως έχει εξουσία να ανεβάσει 12.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη με άγνωστες δυνατότητες αλλά και συνέπειες; Πως είναι δυνατόν οι Ρώσοι και οι ΗΠΑ να επιτρέπουν κάτι τέτοιο; Προφανώς το κουμάντο το κάνουν τα αφεντικά των Ρώσων και των Αμερικάνων.

Όσον αφορά το τελευταίο μου βιβλίο ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά προφητικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί