Περί της εξέλιξης του πολέμου στην Ουκρανία έως τις 8/3/2022

Ο πόλεμος στην Ουκρανία εξελίσσεται όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι Ρώσοι και όπως ακριβώς έκαναν και στην Γεωργία. Μέχρι στιγμής έκλεισαν τους οπλισμένους Ουκρανούς σε κάποιες πόλεις και αλωνίζουν γύρω και έξω από αυτές καταστρέφοντας στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές της χώρας καθιστώντας την τριτοκοσμική. Οι Ουκρανοί πανικόβλητοι έπεσαν στην παγίδα και οχυρώνουν τις πόλεις τους τη […]

Ο πόλεμος στην Ουκρανία εξελίσσεται όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι Ρώσοι και όπως ακριβώς έκαναν και στην Γεωργία.

Μέχρι στιγμής έκλεισαν τους οπλισμένους Ουκρανούς σε κάποιες πόλεις και αλωνίζουν γύρω και έξω από αυτές καταστρέφοντας στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές της χώρας καθιστώντας την τριτοκοσμική.

Οι Ουκρανοί πανικόβλητοι έπεσαν στην παγίδα και οχυρώνουν τις πόλεις τους τη στιγμή που η χώρα τους πήγε δυστυχώς ήδη στη λίθινη εποχή.

Το αν οι Ρώσοι καταστρέψουν την Οδησσό ή όχι, εξαρτάται από τις εμπορικές συμφωνίες που έχουν οι ίδιοι.

Οι ηλίθιοι τηλεπαρουσιαστές που αναπαράγουν την απευθυνόμενη προς καθυστερημένους αμερικανική προπαγάνδα, λέγοντας ότι οι Ρώσοι τα βρήκαν μπαστούνια γιατί δεν κατέλαβαν την Ουκρανία, την μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Ευρώπης, σε 4 μέρες, αποπροσανατολίζουν το κοινό μιλώντας σαν να τους έχει εκμυστηρευθεί ο Πούτιν τα σχέδιά του.

Οι ηλιθιότητες που έχουμε ακούσει στα κανάλια ξεπερνούν τα εξωφρενικά που ακούγαμε για τον κορωνοϊό. Λουλούδες τηλεπαρουσιάστριες με ΙQ ραδικιού, λένε ότι κατάλαβαν αυτές, ότι οι Ρώσοι στρατηγοί δεν τα είχαν υπολογίσει καλά και μείνανε από καύσιμα και τρόφιμα και άλλα φαιδρά. Είπαμε ότι οι Ρώσοι είναι το ξανθόν γένος , όχι ξανθιές αναγκέφαλες λουλούδες.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζω και πάλι, ότι πραγματική επίθεση θα κάνει ο Πούτιν αν δείτε μαζικότητα στις επιθετικές του ενέργειες, πράγμα που δεν είδαμε μέχρι σήμερα, αφού έπεισε τους πάντες ότι δήθεν δυσκολεύεται να πάρει τις πόλεις, που ποτέ δεν ήθελε, αφού σκοπός των Ρώσων ήταν και πάλι, όπως στη Γεωργία που δεν μπήκαν στην Τυφλίδα, να καταστρέψουν τις υποδομές και την οικονομία της Ουκρανίας.

Μετά τον πόλεμο θα το καταλάβουν οι μεγάλοι στρατιωτικοί αναλυτές που παρελαύνουν ως τηλε-ειδικοί στα κανάλια.

Όσο για τον κιτς (αποστολή μασκών κορωνοϊού με τον Χαρδαλιά), γελοίο (απαγόρευση Μπολσόϊ) ανεύθυνο (λανθασμένη απόδοση στην ρωσική αεροπορία κάποιων θανάτων ομογενών) και επικίνδυνο (αποστολή επιθετικών όπλων στους Ουκρανούς) τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε μέχρι στιγμής την κατάσταση η διοίκηση Μητσοτάκη, τα σχόλια περιττεύουν.

Κλείνοντας, μόνο μία περίπτωση υπάρχει να καταστρέψει ο Πούτιν τις Ουκρανικές πόλεις και να τις κάνει χωράφια: Να τα πάρει στο κρανίο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί