Πειράζει που δικαιώθηκα πάλι; Χθες το βράδυ ο Τραμπ πέταξε στα σκουπίδια την Ατζέντα 2030. VIDEO

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Στις 22.45 ώρα Ελλάδος, ο Τραμπ, όπως ακριβώς γράφω στο βιβλίο μου Πούτιν και Τραμπ VS AGENDA 2030, έβγαλε τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Ο Τραμπ ξεμπρόστιασε τους υποκριτές γλύφτες πολιτικούς που παραμυθιάζουν τους λαούς τους λέγοντας ότι έχουν καταστρέψει τις οικονομίες της Δύσης δήθεν υπέρ του κλίματος της Γης που δήθεν καταστρέφεται.

Θυμίζω ότι όλες οι βιομηχανίες του Δυτικού κόσμου, αναγκάστηκαν βάσει της Ατζέντας 21 του 1992 και της ατζέντας 2030 του 2015, έκλεισαν και μετακόμισαν τις δραστηριότητές τους στις Ινδίες και το Μπαγκλαντές και την Κίνα και την Αφρική, γιατί μόλυναν δήθεν το περιβάλλον του πλανήτη Γη, αλλά κανένας ηλίθιος δεν σκέφτηκε, ότι και από τις νέες τους θέσεις, συνεχίζουν να μολύνουν το περιβάλλον.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι η μετακόμιση των βιομηχανιών έγινε, για να φτωχύνουν οι πολίτες του Δυτικού κόσμου και έγινε η συμφωνία για το κλίμα, όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα για το κλίμα, αλλά για να πληρώνουν οι χώρες του Δυτικού κόσμου, τεράστια ποσά με την μορφή πράσινων φόρων, συντρίβοντας την οικονομία όλων των πολιτών. Τα λεφτά μάλιστα αυτά, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, κανείς δεν ξέρει που πάνε και ποιός τα διαχειρίζεται.

Όλα αυτά βέβαια, για το που πάνε τα λεφτά, τα εξηγώ όλα στο βιβλίο μου, αφού όλο το σώου με τον δήθεν κίνδυνο του κλίματος, όπως λέω εδώ και πάρα πολλά πλέον χρόνια, είναι μία απάτη εναντίον του ανθρωπίνου γένους σε επίπεδο γενοκτονίας, αφού τα λαμόγια που προωθούν όλο το σώου, εν γνώσει τους συμμετέχουν στην προσπάθεια μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού και στην φτωχοποίηση του κόσμου που οδηγεί σε μιζέρια, απελπισία και αυτοκτονίες και εν γνώσει τους αναγκάζουν τους Μουσουλμάνους να μεταναστεύουν στον Δυτικό κόσμο και να προκαλούν χάος στην Δύση, ενώ οι ίδιοι μακριά από τα σπίτια τους είναι ούτως ή άλλως δυστυχισμένοι.

Ο Τραμπ, εξήγησε, ότι οι ΗΠΑ πλέον δεν θα πληρώνουν τους παράνομους και παράλογους φόρους των δισεκατομμυρίων δολαρίων και ανήγγειλε το άνοιγμα εργοστασίων και ανθρακορυχείων που ο αριστερός Ομπάμα έκλεισε, οδηγώντας εκατομμύρια Αμερικανών στην ανεργία και την φτώχεια.

Δείτε την ομιλία του, που με δικαιώνει απόλυτα, αφού όλα αυτά τα έγραψα μαζί με όλη την απάτη εναντίον των ανθρώπων στο τελευταίο μου βιβλίο για την Ατζέντα 2030, την οποία ανέφερε ο Τραμπ.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί