Θεοφάνια 6/1/2021. Άναυδος και παγωμένος έμεινε ο κόσμος, από την απαράδεκτη στάση που κράτησε η αστυνομία κατ΄ εντολήν της κυβέρνησης απέναντι στον κόσμο αλλά και στους ιερείς και Μητροπολίτες στους οποίους δεν δίστασε να επιβάλει πρόστιμα όταν έριξαν τον Σταυρό στη θάλασσα. Πλην βέβαια του Μητροπολίτη Πειραιώς τον οποίο δεν τόλμησε να αγγίξει όταν έριξε προς τιμήν του τον Σταυρό στη θάλασσα (λόγω Μαρινάκη μάλλον, γειά σου Πρόεδρε).
Πάγωσε το σύμπαν, διότι δεν μας συνήθισε ούτε ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ να διώκει η αστυνομία τους Χριστιανούς με μένος, με το οποίο ούτε τους Τούρκους στον Έβρο δεν κυνηγούσε.
Άντε να δούμε τι θα ακολουθήσει, αφού αυτό που έγινε, ειδικά στην Θεσσαλονίκη, ήταν τραγικό με την Αστυνομία και το Λιμενικό να μην αφήνουν να πέσει ο Σταυρός στη θάλασσα, κάνοντας σαν δαιμονισμένοι Πραιτωριανοί την εποχή του Διοκλητιανού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)









