Όπως πάμε, όλοι θα κυκλοφορούν ελεύθερα υπό την ανοχή της αστυνομίας, αλλά άνεργοι, επειδή οι επιχειρήσεις θα κλείσουν

Χωρίς πολλές κουβέντες, βλέπουμε ότι η αστυνομία όπως ήταν αυτονόητο, δεν μπορεί να κουμαντάρει το λαϊκό πλήθος και μάλλον από ότι έμαθα, πήρε και εντολή να κάνει το κορόϊδο. Οι επιχειρήσεις όμως, όπως πάμε θα κλείσουν όλες και οι μόνοι που θα εργάζονται θα είναι εκείνοι που θα δουλεύουν στο δημόσιο, ή σε μία μεγάλη […]

Χωρίς πολλές κουβέντες, βλέπουμε ότι η αστυνομία όπως ήταν αυτονόητο, δεν μπορεί να κουμαντάρει το λαϊκό πλήθος και μάλλον από ότι έμαθα, πήρε και εντολή να κάνει το κορόϊδο. Οι επιχειρήσεις όμως, όπως πάμε θα κλείσουν όλες και οι μόνοι που θα εργάζονται θα είναι εκείνοι που θα δουλεύουν στο δημόσιο, ή σε μία μεγάλη και σίγουρη πολυεθνική (βλέπε το ντοκιμαντέρ μου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, που γυρίστηκε το 2001).

Ο σκοπός σύμφωνα με την άποψή μου δεν ήταν ποτέ η προστασία του κόσμου, γιατί το σύστημα που κυβερνάει τις κυβερνήσεις των λαών, τον έχει γραμμένο τον κόσμο και την υγεία του. Το μόνο που θέλει είναι να ισοπεδώσει κάθε ιδιωτική οικονομική δραστηριότητα και να κρατήσει μόνο τους απόλυτα ελεγχόμενους κρατικούς μηχανισμούς σε όλο τον πλανήτη, αλλά και τις πολυεθνικές που ανήκουν στο σύστημα (οι άλλες θα κλείσουν).

Επικουρικά παίζουν και το 4ο σενάριο με τους δήθεν “εξωγήινους”, που οι κομμουνιστές του Μπάϊντεν αμέσως έβγαλαν στη φόρα με επίσημες ανακοινώσεις του αμερικανικού πενταγώνου, για κάθε χρήση αναλόγως των αναγκών τους.

Οπότε θα μπορείτε άνεργοι και ανέμελοι να τρέχετε στις πλατείες, μέχρι να καταργηθεί και αυτό, αφού η ζωή που έρχεται, δεν προβλέπει πάρτι σε πλατείες, αλλά ουρές στα συσσίτια.

Καλή Κυριακή

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί