Οι νταβατζήδες των πιστωτικών καρτών, προσφέρουν υπηρεσίες γ΄κατηγορίας, αλλά το πλήθος κοιμάται

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θέλουνε να προωθήσουν λένε το πλαστικό χρήμα και την τεχνολογία στις πληρωμές για μία κοινωνία χωρίς μετρητά, με σκοπό να φέρουνε και το τσιπάκι.

Για να μη σας κουράζω, να πω εν συντομία τα εξής:

1. Τις τελευταίες μέρες, που έγινε η προπαγάνδα της λοταρίας της κλήρωσης για να κερδίζεις 1.000 ευρώ, για πληρωμές με κάρτα (δώσε στον ψωροέλληνα τζάμπα και πάρτου την ψυχή), παρατηρήθηκε, ότι το σύστημα  πληρωμών με κάρτα, είναι στην Ελλάδα για τα μπάζα, διότι πέφτει διαρκώς και για πολύ ώρα, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στα σούπερ μαρκετ, διότι ο Έλληνας, δεν έχει μετρητά, αφού ο κομμουνισμός, έκλεισε τις τράπεζες που εξακολουθούν να είναι κλειστές και βεβαίως κανείς δεν μιλάει, θεωρώντας νορμάλ την ανωμαλία κατάσχεσης και παρεμπόδισης της διαχείρισης των χρημάτων του κόσμου. Μόλις αυξήθηκε η κίνηση στις κάρτες, διαλύθηκε το σύμπαν.

2. Οι τράπεζες, έχουν αυξήσει τα λεφτά που παίρνουν νταβατζιλίδικα από κάθε συναλλαγή, που υποχρεωτικά εδώ και χρόνια γίνεται μέσω τραπέζης. Έχει αλλάξει δηλαδή, το σύστημα πληρωμών, αφού όλοι υποχρεούνται στις δουλειές τους να πληρώνουν τα τιμολόγια μέσω των νταβατζήδων, που τους κρατάνε λεφτά ακόμη και για να πουν καλημέρα.

Θέλουν να μας φέρουν, λένε και το υποχρεωτικό χάραγμα της Αποκάλυψης.

Ωστόσο φίλοι μου το GREEK BAHALO δείχνει, ότι τεχνολογικά εδώ, αυτό το πράγμα πολύ δύσκολα μπορεί να έρθει, αφού όλα τα κάνουν για λογαριασμό του κράτους, πάντα οι πιο φτηνοί εργολάβοι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί