Οι δυστυχισμένοι και οι ηλίθιοι

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Από το τέλος του Ιουνίου, που θα έχει ολοκληρωθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, θα αρχίσει και το ετήσιο μαρτύριο των Ελλήνων για να πληρώσουν με δόσεις το φόρο τον ατομικό και των εταιρειών. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου  βέβαια θα πληρώσουν όλες και όλοι εκτός από τις δόσεις της φορολογικής δήλωσης και τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, που θα καταργούσαν οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ  και τα τέλη κυκλοφορίας και τις δόσεις στις κάρτες και ότι άλλο χαράτσι χρειαστεί.

Αυτά, που βαραίνουν τη σκέψη και που δίνουν συνειδητά και υποσυνείδητα βάρη, στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εμάς, πολύ λίγο απασχολούν τους εθνοπατέρες, που βρέξει χιονίσει θα πάρουν τα χιλιαρικάκια τους και τώρα σκέφτονται, με εξασφαλισμένη την καρέκλα, απλά που θα πάνε διακοπές.

Το σώου τους το κάνανε, τις υπογραφάρες τους τις ρίξανε, το ναι σε όλα το ξαναείπανε, και τώρα θα ξεκουραστούν και θα κοιμηθούν τον ύπνο του δικαίου, με τα χιλιάρικα να πέφτουν στον λογαριασμό τους, ντάνγκα ντάνγκα,  από μισθούς,  εξτρά από τις επιτροπές κτλ κτλ, επειδή εργάστηκαν σκληρά.

Βαρέθηκα να βλέπω δυστυχισμένα πρόσωπα γύρω μου και πάνω από όλα, βαρέθηκα να βλέπω ηλίθια πρόσωπα, που ψάχνουν ποιος πολιτικός θα τους σώσει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί