Ο Τραμπ διαβάζει Λιακόπουλο;

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη Με μία απλή αναδρομή στις δηλώσεις του Τραμπ, θα νομίζει κανείς ότι έχει διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία που έγραψα. 1. Λέει ότι στη Σ υρία κακώς οι ΗΠΑ πολεμούν τον Άσαντ 2. Λέει ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από την σχετική συμφωνία. 3. Λέει […]

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Με μία απλή αναδρομή στις δηλώσεις του Τραμπ, θα νομίζει κανείς ότι έχει διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία που έγραψα.

1. Λέει ότι στη Σ υρία κακώς οι ΗΠΑ πολεμούν τον Άσαντ

2. Λέει ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από την σχετική συμφωνία.

3. Λέει ότι πρέπει να καταργηθεί ο κατάπτυστος νόμος για την υγεία, ο Obama Care.

4. Λέει ότι πρέπει να προστατευθεί ο παραδοσιακός αμερικανικός τρόπος ζωής.

5. Λέει ότι πρέπει να καταργηθεί η διατλαντική ένωση.

6. Λέει ότι πρέπει να καταργηθεί η πολιτική ανοικτών συνόρων.

7. Λέει ότι πρέπει να καταργηθούν οι συμφωνίες της ένωσης του Ειρηνικού ωκεανού.

8. Λέει ότι πρέπει να μειωθούν οι φόροι που επι τούτου κατέστρεψαν την μεσαία αστική τάξη και γέμισαν τις ΗΠΑ με νεόπτωχους.

9. Λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν εργασία και όχι να κάθονται παίρνοντας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, πράγμα που αποτελεί την μεγαλύτερη προστυχιά της νέας τάξης, που βάφτισε την λήψη του επιδόματος ως “αξιοπρεπή βίο”.

Τέλος πάντων λέει πολλά, αλλά αυτό δεν τον κάνει και άγγελο, αφού μην ξεχνούμε ότι από πίσω του είναι η Μαύρη Αδελφότητα, τουλάχιστον για την ώρα.

Η νέα τάξη, η Λευκή δηλαδή Αδελφότητα, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλα όσα έχτισε εδώ και δεκαετίες μετά το τέλος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, πάει να γκρεμιστεί και ότι αν δεν κάνει κάτι άμεσα, θα χρειαστεί ίσως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, τον οποίο αυτή τη φορά θα πρέπει να κερδίσει η Γερμανία και η Ευρώπη, αφού την Ευρώπη, την διαιρεμένη σε τόσα πολλά κράτη, την ελέγχουν μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα τσιράκια της νέας τάξης βέβαια, για να φανούν αρεστά στα αφεντικά τους, κάνουν ότι χαρακτηρίζει την γελοία νοοτροπία της ζωής τους. Ξεσηκώνουν την πιτσιρικαρία και τις περιθωριακές ομάδες σε ….διαδηλώσεις,  μαζεύουνε υπογραφές υπέρ της Κλίνταινας, προτείνουν πραξικόπημα, δολοφονία του Τραμπ και άλλα σχετικά.

Το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα στον Λευκό Οίκο. Εκεί θα προσπαθήσουν με κάθε δόλιο τρόπο να τον βάλουν να κάνει την δική τους δουλειά.

Έλα όμως που η Μαύρη Αδελφότητα, δεν ελέγχει πλέον μόνο την κυβέρνηση, αλλά και το νομοθετικό σώμα, κάνοντας τη δουλειά της Λευκής ακόμα δυσκολότερη.

Περιμένουμε τις εξελίξεις, γιατί ο Τραμπ θα πρέπει να κάνει μεγάλο ξήλωμα, για να πάρει πράγματι την εξουσία.

Ελπίζω πάντως να μην δούμε γελοίες καταστάσεις σαν αυτές που είδαμε με τον Ομπάμα, που κάποιοι νόμισαν ότι ήρθε ο σωτήρας και στο τέλος τους πήραν τα σπίτια τους και τους μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις τους. Ωστόσο μάλοον εγώ δεν πρέπει να ξεχνώ, ότι ζούμε στον πλανήτη των γκοΐμ.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί