Ο πλανήτης δεν χρειάζεται RESET αλλά FORMAT

Σε άρθρο του el.gr αναφέρθηκε διεξοδικά το σκεπτικό της αριστερής διοικούσας ελίτ (Λευκή Αδελφότητα) για την πλήρη αναδιαμόρφωση του πλανήτη. Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ των άλλων στο άρθρο: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Ποια είναι τα μέλη του; Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Στόχος του φόρουμ, όπως ισχυρίζονται τα μέλη […]

Σε άρθρο του el.gr αναφέρθηκε διεξοδικά το σκεπτικό της αριστερής διοικούσας ελίτ (Λευκή Αδελφότητα) για την πλήρη αναδιαμόρφωση του πλανήτη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ των άλλων στο άρθρο:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Ποια είναι τα μέλη του; Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Στόχος του φόρουμ, όπως ισχυρίζονται τα μέλη του, είναι η… βελτίωση του κόσμου. Διεξάγει μια ετήσια συνάντηση στα τέλη Ιανουαρίου στο Νταβός, ένα ορεινό θέρετρο στο Γκραουμπύντεν των ανατολικών Άλπεων στην Ελβετία. Εκεί μαζεύονται όλοι οι παγκοσμιοποιητές, οι ονειροπόλοι της παγκόσμιας χούντας και οι μεγάλοι “φιλάνθρωποι”.

Πριν δυο μέρες, με επικεφαλής τον οικονομολόγο, Klaus Schwab, η επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο δείχνει πως βρισκόμαστε προ κοσμογονικών εξελίξεων με αφορμή τον κορωνοϊό αλλά σίγουρα και τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις λεηλασίες στους δρόμους.

Το φόρουμ λοιπόν υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης, δείχνοντας ως φωτογραφία ένα πράσινο κουμπί και τίτλο: «Ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση του πλανήτη».

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και video όσον αφορά το πλήρες σκεπτικό αναδιαμόρφωσης του πλανήτη.

Το παραπάνω βίντεο, στο οποίο όλοι οι άνθρωποι που εμφανίζονται είναι μαύροι και επιδεικνύεται έτσι ένας ρατσισμός κατά της λευκής φυλής και στο οποίο παρουσιάζονται άδειοι οι δρόμοι των πόλεων, χωρίς ανθρώπους και οχήματα, αρχίζει με τη φράση, “έχουμε την καταπληκτική ευκαιρία…..” , την καταπληκτική ευκαιρία λοιπόν βλέπουν για να αναδιαμορφώσουν τον κόσμο, αφού παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν την γαλλική επανάσταση το 1789, ο πλανήτης εξακολουθεί να έχει βαθιά ριζωμένα επάνω του, τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που εδραίωσε εδώ και χιλιετίες η δεξιά ελίτ (Μαύρη Αδελφότητα) και που είναι η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια.

Το βίντεο αυτό θυμίζει ένα άλλο βίντεο που είχα φτιάξει το 2007 και είναι ακόμη αναρτημένο στο YOUTUBE.

Όλο ευκαιρίες βλέπει λοιπόν η αριστερή ελίτ, αλλά όλο κάτι της χαλάει τα σχέδια.

Στις μέρες μας τα Σχέδιά τους έχουν πάρει πολλές αναβολές, αφού απέτυχαν να τα πραγματοποιήσουν το 2.000, το 2012, το 2015, θα αποτύχουν από ότι φαίνεται και το 2030 και άρχισαν να αναφέρονται στο 2050.

Για όσο ο πλανήτης θα βασίζεται στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, δεν θα μπορούν να εφαρμόσουν το δικό τους σχέδιο διοίκησης, που απαιτεί την πλήρη ομογενοποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού όσον αφορά τα πάντα.

Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Δεν θα πρέπει οι πάντες, να διαφέρουν και να διαφωνούν σε τίποτε. Ίδια γλώσσα, ίδια ρούχα, ίδιο σπίτι (κοινόβιο), ίδια νοοτροπία, ίδιο τρόπο μετακίνησης. Μιλάμε για ένα γκρι ζελέ μιας προσβλητικής ομοιομορφίας και στο τέλος όλοι θα πρέπει να έχουν το ίδιο φύλο.

Πατρίς

Συνδέθηκε εννοιολογικά με τις κυβερνήσεις και αποδομήθηκε. Οι πληθυσμοί ασχολούνται με τη φτώχεια τους και όχι με τα έθνη και τις πατρίδες, αποδεχόμενοι σιγά σιγά τους λαθρομετανάστες από Αφρική και Ασία.

Θρησκεία

Καταλαβαίνετε ότι το σκεπτικό της δημιουργίας μιας πανθρησκείας σκοντάφτει στους φανατικούς των θρησκειών, οπότε αποφάσισαν την κατάργηση όλων των θρησκειών, βάζοντας τους ταγούς των θρησκειών να κάνουν και να λένε την μια ανοησία μετά την άλλη. Έτσι αποδυναμώνεται ο δεσμός της νεολαίας με τις θρησκείες και γενικότερα την έννοια της ανάγκης της ύπαρξης μιας οργανωμένης δομής που θα προσπαθεί να φέρει τους ανθρώπους σε επαφή με το υπερβατικό και το θείο. Η δεξιά ελίτ δημιούργησε τις θρησκείες ώστε να έχει τον έλεγχο αυτής της εσωτερικής ανάγκης των ανθρώπων για αναζήτηση του θείου. Στις μέρες μας η ζεύξη θρησκείας νεολαίας έχει διαρραγεί απόλυτα. Στις δημοσκοπήσεις, καταγράφεται η μείωση της εμπιστοσύνης του κόσμου στις θρησκείες και κυρίως η μείωση της ανάγκης ύπαρξης των οργανωμένων θρησκειών. Παρόλα αυτά όμως, ο θεσμός των θρησκειών υπάρχει ακόμη και είναι πανίσχυρος, προσαρμοζόμενος και ελισσόμενος μέσα στα σχέδια της αριστερής ελίτ που χρησιμοποιεί τις θρησκείες πλέον για λογαριασμό της.

Οικογένεια

Αυτή διαλύεται σιγά σιγά, αλλά θα αντέξει περισσότερο και από τα έθνη και τις θρησκείες. Όσο οι γυναίκες γεννούν παιδιά, θα υπάρχει δεσμός μεταξύ τους. Έτσι βγάζοντας τις γυναίκες από το σπίτι στην αγορά εργασίας, τα παιδιά παραδίδονται λόγω έλλειψης χρόνου στα ολοήμερα σχολεία και σταδιακά λόγω έλλειψης χρήματος στο κράτος, για να τα μεγαλώσει όπως θέλει και να τα κάνει ότι θέλει. ήδη προωθείται η έννοια του κοινόβιου, αλλά πολύ δύσκολα χωρίς κάποια μεγάλη ξαφνική και βίαιη αιτία, θα βγουν οι άνθρωποι από τα σπίτια και τις οικογένειές τους για να πάνε σε κοινόβια.

Συμπερασματικά

Παρά τις προσπάθειες της αριστερής παγκόσμιας ελίτ, το πλήθος των καθυστερημένων που βγαίνει σε όλο τον πλανήτη και σπάει και καίει τα πάντα, δεν είναι αρκετό. Ο κυρίως όγκος του παγκόσμιου πληθυσμού μένει μεν αδρανής και περιμένει να του ανακοινώσουν τη μοίρα του, αλλά δεν αλλάζει νοοτροπία και συνήθειες.

Έτσι βλέπουν τα τσιράκια της νέας τάξης, ότι η παλιά τάξη, έχει φυτέψει πολύ βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο των ανθρώπων το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια, οπότε άρχισε να μιλάει για reset, για επανεκκίνηση δηλαδή του πλανήτη, λέγοντας LET’S TAKE OUR PLANET BACK.

Ακόμη όμως και να πετύχουν κάτι τέτοιο, ολική αλλαγή νοοτροπίας δηλαδή, θα χρειαστούν τουλάχιστον 100 χρόνια, χωρίς να υπάρξει κάτι που να συγκλονίσει τον κόσμο. Προσπάθησαν με ημίμετρα να πετύχουν αυτό τον κλονισμό, με την δήθεν κλιματική αλλαγή αλλά δεν πέτυχαν τίποτε. Μετά έφεραν την γιαλαντζί πανδημία, αλλά και πάλι δεν φαίνονται να έχουν πείσει τον κόσμο, ότι η πανδημία, όσο πειστική και αν είναι, ότι αποτελεί αιτία να αφανίσουν το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια.

Τους μένει μια αληθινή πανδημία ή ένας πραγματικός πυρηνικός πόλεμος Αμερικής Ρωσίας, αλλά αυτά θα κατέστρεφαν το σύνολο των υποδομών που έχουν δημιουργήσει για να ελέγχουν τον πλανήτη, είτε σε επίπεδο οργανωτικό (Ο.Η.Ε. , Π.Ο.Υ., παγκόσμιοι οργανισμοί γενικά, κρατικές υποδομές σε όλο τον πλανήτη, τραπεζικό σύστημα, συστήματα υγείας, διάφορες Μ.Κ.Ο. , UNESCO, εκπαιδευτικό σύστημα κτλ), είτε σε επίπεδο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Λύση δεν φαίνεται να υπάρχει και μεταξύ μιας πραγματικής και όχι γιαλαντζί πανδημίας και του πυρηνικού ολέθρου, το λιγότερο επικίνδυνο, είναι ο πυρηνικός όλεθρος. Έτσι θα μπορούσαν να κάνουν RESET.

Ο πλανήτης όμως, δεν χρειάζεται RESET, αφού στο RESET, όλα τα βασικά δεδομένα, οι υποδομές τους δηλαδή, θα παραμείνουν σταθερά και ελεγχόμενα και το μόνο που θα αλλάξει κάπως θα είναι η νοοτροπία του κόσμου που θα σκέφτεται διαφορετικά και θα αλλάξει τα πρότυπα που θα προτιμά και θα εμπιστεύεται.

Ο πλανήτης χρειάζεται FORMAT. Πλήρη διαγραφή κάθε δεδομένου, πλήρη κατάργηση όλων των διαβρωμένων και σαθρών υποδομών της παλιάς και της νέας τάξης. Κατάργηση ουσιαστικά όλης των βρόμικης νοοτροπίας του δούναι λαβείν που επέβαλε μέσω των θρησκειών η παλιά τάξη και μέσω των εκβιασμών της η νέα. Κοινώς χρειαζόμαστε ένα εντελώς νέο κόσμο, αφού αυτός που ζούμε είναι τόσο διαβρωμένος, που δεν του έχουν μείνει αξίες και υλικά για να υποστεί επανεκκίνηση.

Χρειάζεται για να γίνει αυτό κάτι τρομακτικότερο από μία εφιαλτική και πραγματική πανδημία και ισχυρότερο από ένα ολέθριο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Χρειάζεται μία “αποστείρωση” του πλανήτη και αυτό θα γίνει μόνο με κάτι τόσο συντριπτικά ισχυρό, που να μη περνάει καν από το μυαλό των ανθρώπων και δεν θα είναι τίποτε άλλο από το ηλεκτρομαγνητικό φλας του Ήλιου.

Αυτό μπορεί να καταργήσει όλη την ηλεκτρική και ηλεκτρονική τεχνολογία και να βγάλει από την πρίζα και την παλιά και την νέα τάξη, απελευθερώνοντας τους ανθρώπους, έστω και προσωρινά από τα δεσμά τους.

Αναμένουμε…..

(photo NASA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί