Υπέρ της ρευστής εθνικής ταυτότητας το Υπουργείο Παιδείας – video

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Αυτά τα οποία δημοσιοποίησε ο σύμβουλος του Υπουργείου παιδείας, ο οποίος έχει υποθέτω και  κύριο λόγο για το τι, αλλά και πως θα το μαθαίνουν τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών, είναι ακριβώς αυτά που θέλει, αυτό που ονομάζουμε νέα τάξη των πραγμάτων. Ρευστή εθνική συνείδηση, δεν είμαι δηλαδή Έλληνας το γένος, αλλά Έλληνας πολίτης, αφού εδώ όλοι μετανάστες είμαστε και δεν υπάρχει η έννοια του λεγόμενου DNA των Ελλήνων (αυτό τους καίει τα μέγιστα).

Βεβαίως όπως είναι ρευστή η εθνική ταυτότητα, θα είναι και ρευστό και απροσδιόριστο το φύλλο στο οποίο θα ανήκουν τα παιδιά και θα φοράνε και καμιά γόβα τα αγοράκια, για να δούνε μήπως τους πάει καλύτερα από τα αγορίστικα παπουτσάκια και θα κάνουνε όλα μαζί τα παιδιά και καμιά μουσουλμανική προσευχή, Αλλάου Ακμπάρ, για να δούνε αν τους βγαίνει καλύτερα το θρησκευτικό συναίσθημα με τον Ιμάμη, ενώ με την καθιερωμένη πλέον ετήσια επίσκεψη σε μία συναγωγή και τις ομιλίες περί του Ολοκαυτώματος θα αναφωνούν ως άλλος Ομπάμα, είμαστε όλοι Εβραίοι.

Δεν θα μπω σε  λεπτομέρειες, αφού το βίντεο που θα δείτε παρακάτω τα λέει όλα, αλλά θα μείνω στην απόλυτη στήριξη που του δόθηκε, από το υπουργείο παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εγώ συμφωνώ με τον εν λόγω σύμβουλο, στο το ότι δεν πρέπει να μετατρέπουμε τους μύθους σε ιστορία και να κάνουμε την ιστορία σιωπή, αλλά το θέμα είναι πάντα, το πως και τι θα σερβίρεις στα παιδάκια σαν αλήθεια και κυρίως τι σκοπό θα έχεις όταν το κάνεις αυτό.

Ο σκοπός του σύγχρονου σχολείου, που θυμίζω ότι είναι καταναγκαστικό, είναι να δημιουργήσει σύγχρονους δούλους, που μαθαίνουν από την μικρή ηλικία να μην αντιδρούν σε τίποτε και να τα καταπίνουν όλα αμάσητα, επειδή θα φοβούνται να χάσουν τα λίγα και σίγουρα που προσφέρει το κράτος και κυρίως αυτά που απατηλά υπόσχεται ο πλάνος κόσμος. Για τον λόγο αυτό, εγώ, απορρίπτω το σύγχρονο σχολείο, σαν μία συνολική απάτη.

Στο σημείο μάλιστα αυτό, θα ήθελα να τονίσω, ότι η εκπαίδευση των ανθρώπων στο να είναι δούλοι, συνεχίζεται μέχρι τον θάνατό τους με τη μέθοδο καρότο και μαστίγιο. Το καρότο μάλιστα που προσφέρεται, είναι διαρκώς και μικρότερο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού, αυτά που φοβούνται όλοι ότι θα χάσουν, αν ξεσηκωθούν εναντίον του συστήματος και επαναστατήσουν και διαλύσουν την ζωή τους, είναι όλο και λιγότερα. Στο τέλος, απλά δεν θα ξεσηκώνονται οι άνθρωποι, επειδή είναι απλά κουρασμένοι, από την διαρκή απειλή, ότι θα χάσουν το πιάτο το φαγητό που δίνει το κράτος, ή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της ξεφτίλας.

Πηγαίνει λοιπόν το εκπαιδευτικό σύστημα, από  αυτά που δίδασκε τόσα χρόνια η Μαύρη Αδελφότητα, με το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στην αντίπερα όχθη, στην ΑΘΕΪΑ, την ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, τον ΧΑΟΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ και την ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, της αντίχριστης Λευκής Αδελφότητας.

Οι χαοτικοί μηδενιστές και εκφραστές της νοοτροπίας της νέας τάξης, δεν είναι απλά μισέλληνες. Μισούν κάθε εθνική ταυτότητα. Στην Ελλάδα είναι υπέρ των Τούρκων και στην Τουρκία είναι υπέρ των Ελλήνων.

Δεν θέλω να πω άλλα, ωστόσο, περιμένω να δω και κάποια νέα δήλωση του Ζουράρη και βεβαίως του Πάνου του Καμμένου. Και λέω δήλωση γιατί απλά δεν περιμένω κάποια ενέργεια. Η δράση τους ίσως να ολοκληρώθηκε με την απομάκρυνση του Φίλη, που υποτίθεται ότι έφταιγε προσωπικά για όσα γίνονται στο χώρο της παιδείας που για όσους δεν το κατάλαβαν, είναι ο κύριος σκοπός του ερχομού των μνημονίων στη χώρα μας, αφού όλοι πείσθηκαν, ότι οι κακοί δανειστές ήρθανε να μας πάρουν τα λεφτά μας.

Ανέκαθεν έλεγα, ότι κοσμοεξουσιαστές, δεν θέλουνε λεφτά, αυτοί έχουν ούτως ή άλλως, όλα τα λεφτά. Τις ψυχές μας θέλουνε και μάλιστα κυρίως των παιδιών μας, αφού τις δικές μας τις πουλήσαμε, έναντι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Διαδώστε το παντού.

https://www.youtube.com/watch?v=rY0ydMF0cg4

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί