Λιακόπουλος: σε τι μοιάζει το εμβόλιο με το lockdown

Δυό λόγια σταράτα.

Μας λένε ότι ναι μεν το εμβόλιο βγήκε υπό επιτήρηση, αφού δεν ξέρουμε τι παρενέργειες μπορεί τυχόν να έχει στο προσεχές (κοντινό ή μακρινό) μέλλον, αλλά τα οφέλη του είναι τόσα πολλά που υπερνικούν τους όποιους δισταγμούς για τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

Το ίδιο ισχύει και για το lock down. Τα καταστροφικά του αποτελέσματα είναι τόσα πολλά και εμφανή για την υγεία και την οικονομία και την ίδια την επιβίωση γενικά του ανθρωπίνου γένους, που αξίζει τον κόπο να το σταματήσουμε, αφού τα οφέλη θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με τις μερικές χιλιάδες θανάτων που τυχόν θα έχουμε πέραν των ήδη υφισταμένων.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλάβατε;;;

Σίγουρα όχι γιατί δεν είπα κάτι πολύπλοκο, οπότε επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ακόμη και ο πιο βλάκας κάτοικος του πλανήτη γνωρίζει το αξίωμα value for money (ισοζύγιο δούναι λαβείν), αφού το διδάσκουν όλες οι θρησκείες, θεωρώ ότι στημένα συνεχίζετε τα lock down παγκόσμια ακολουθώντας τις ΕΝΤΟΛΕΣ των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ.

Απλά δεν μπορούμε να παριστάνουμε τους ηλίθιους για πολύ ακόμη και να μη σας το πούμε κατάμουτρα, αφού αυτό είναι προσόν των κατεχόντων γενικώς θέσεις διαχείρισης της εξουσίας κάθε μορφής, για λογαριασμό των ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ. Το να παριστάνεις τον χαζό και να κάνεις το κορόϊδο, είναι βασικό προσόν, για να σου δοθεί “μεγάλη καρέκλα” οπουδήποτε, στην πολιτική, την αυτοδιοίκηση, τον στρατό, την δικαιοσύνη, την εκκλησία, την εκπαίδευση, την υγεία κτλ κτλ.

Αυτό είναι το τίμημα. Όσοι δεν διατίθενται να το πληρώσουν, μένουν εκτός συστήματος του κόσμου, αλλά εντός του νυμφώνος του Χριστού.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.