Λιακόπουλος: να γιατί ο κόσμος πεθαίνει, ενώ η πανδημία έφθασε στο τέλος της

Η κυβέρνηση με την μεσαιωνική πολιτική της στον τομέα της υγείας, σκοπό φαίνεται να έχει, την αύξηση των θανάτων για να τρομάξει τους ανεμβολίαστους

Ο κορωνοιός δεν είναι μια αρρώστια που σε πιάνει ξαφνικά και πεθαίνεις. Ξεκινά σαν κανονικό κρυολόγημα και αν δεν το σεβαστείς, όπως γίνεται εδώ και χιλιετίες, στο γυρίζει σε άσχημη πνευμονία.

Όταν λοιπόν κάποιος αισθάνεται τα συμπτώματα κρυολογήματος, που θα μπορούσε να είναι κορωνοιός, δεν μπορεί να πάει στον γιατρό του, διότι οι περισσότεροι ιδιώτες γιατροί

  1. δεν δέχονται ανεμβολίαστους
  2. δεν έχουν στα χέρια τους κανένα σχεδόν φάρμακο για να χορηγήσουν, καθώς υπάρχουν οι γνωστοί διεθνείς καυγάδες για την απαγόρευση κυκλοφορίας γνωστών φαρμάκων κατά του κορωνοιού.

Έτσι οι πάντες καταλήγουν στα νοσοκομεία, ή το περνάνε με “ματζούνια;” στο σπίτι.

Επειδή όμως ο κορωνοιός προσβάλει περισσότερο τα πνευμόνια, κάποια στιγμή πέφτει το οξυγόνο και οι ασθενείς που ακούνε ότι τα νοσοκομεία έχουν γίνει κολαστήρια, καθώς απαγορεύεται η παρουσία συγγενών και προσωπικό δεν υπάρχει, τα αποφεύγουν μέχρι να φθάσουν στο αμήν, αβοήθητοι από τους ιδιώτες γιατρούς και το καταργηθέν εντέχνως από την κυβέρνηση πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας.

Έτσι τα νοσοκομεία κατακλύζονται από περιστατικά που κατέληξαν να είναι βαριά, ενώ θα μπορούσε αυτό να αποφευχθεί, αν είχε στηθεί και οργανωθεί η μέθοδος αντιμετώπισης της αρρώστιας εν τω γεννάσθαι.

Εκτός από τα παραπάνω, κακές υπηρεσίες προσφέρονται στα νοσοκομεία λόγω της έλλειψης προσωπικού στο σύνολο των ασθενών (ένοχη η κυβέρνηση που έδιωξε έμπειρο ανεμβολίαστο προσωπικό λόγω του τσαμπουκά προώθησης των εμβολίων) , οι θάνατοι των οποίων έχουν αυξηθεί, λόγω πλημμελούς όπως κατήγγειλε και ο Τσιόδρας, περίθαλψης. Μέσα μάλιστα στα νοσοκομεία η διάδοση του κορωνοιού κάνει θραύση και από ότι και αν πεθάνει κανείς τον βαφτίζουν θύμα του κορωνοιού για να προωθήσουν τρόμο και εμβόλια.

Οι θάνατοι έχουν επίσης στατιστικά ανέβη, μεταξύ των εμβολιασμένων από κορονοιό και όταν κάποιος μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο, του κάνουν τεστ θετικό και τον προσθέτουν στους νεκρούς του κορωνοιού.

Το κύριο πρόβλημα

Το κύριο πρόβλημα είναι το ότι οι θεραπείες κατά του κορωνοιού μέσα στα νοσοκομεία σύμφωνα με καταγγελίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό δεν είναι αυτές που πρέπει και δεν χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα φάρμακα και οι κατάλληλες αγωγές, νομίζεις και επιδιώκουν την αύξηση των θανάτων.

Το πρόβλημα επιτείνεται και από το ότι γιατροί άσχετων ειδικοτήτων, χρησιμοποιούνται στις εντατικές χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ασθενών τους.

Συμπερασματικά

Όλα τα παραπάνω, δεν είναι αερολογίες, αλλά καταγγελίες καταξιωμένων επιστημόνων, αλλά και προσωπικά βιώματα και γνώση από καταγγελίες εδώ και δύο χρόνια. Η κυβέρνηση λοιπόν, ή ήταν και εξακολουθεί να είναι απόλυτα ανίκανη να αντιληφθεί τα προβλήματα και να δώσει λύσεις, ή επεδίωξε την κατάρρευση του συστήματος υγείας με σκοπό την παρουσίαση νεκρών, ώστε να προωθήσει τα εμβόλια.

Είναι παρανοϊκό να τελειώνει η πανδημία παντού και εδώ να αυξάνονται οι νεκροί στα νοσοκομεία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί