Λιακόπουλος: Χιλιάδες καταναλωτές, πληρώνουν ήδη έως και 38% φτηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα. Δείτε πως, στο 2310 521010

Φίλες και φίλοικάποτε, με τον όρο Δ.Ε.Η. εννοούσαμε την δημόσια επιχείρηση, που παρήγαγε το ηλεκτρικό ρεύμα και  το πουλούσε στους καταναλωτές.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Δ.Ε.Η. που ξέραμε από μικροί, δεν υπάρχει και έχουν δημιουργηθεί οργανισμοί και επιχειρήσεις (ΛΑΓΗΕ, ΔΕΔΗΕ κτλ), που παράγουν το ρεύμα, που συντηρούν το δίκτυο μεταφοράς του και η Δ.Ε.Η. είναι απλά η δημόσια επιχείρηση που σαν μεσολαβητής, αγοράζει το ρεύμα από την ΛΑΓΗΕ,  το παρέχει στους καταναλωτές και τυπώνει τους λογαριασμούς που πληρώνουμε.

Η Δ.Ε.Η. δηλαδή σαν εταιρεία, δεν παράγει το ρεύμα, ούτε έχει το δίκτυο μεταφοράς του, ούτε διορθώνει τις όποιες βλάβες.

Οι καταναλωτές στην Ελλάδα, είναι περίπου 7,5 εκατομμύρια. Το ελληνικό κράτος, από το 2010, έχει δεσμευτεί, να μεταφέρει τους μισούς καταναλωτές (50%) σε ιδιωτικές εταιρείες μέχρι το 2020, προφανώς για να μειώσει το κόστος λειτουργίας της ΔΕΗ.

Αυτό έχει μεγάλο όφελος για τους καταναλωτές, διότι οι ιδιωτικές εταιρείες, που απλά τιμολογούν το ρεύμα, αντί για την Δ.Ε.Η., χρεώνουν πολύ λιγότερο, λόγω προφανώς του μικρότερου κόστους λειτουργίας τους.

Οκτώ χρόνια μετά ωστόσο, προφανώς λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, σχετικά ελάχιστοι καταναλωτές έφυγαν από την Δ.Ε.Η. και συνεχίζουν να πληρώνουν μέχρι και 38% πιο ακριβό το ρεύμα !!!!!!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2018, μόλις το 15% των καταναλωτών, από το 50% που έχει συμφωνηθεί, έφυγαν από την Δ.Ε.Η. Επομένως, το ελληνικό δημόσιο, θα έχει στην καταληκτική ημερομηνία, το 2020 σοβαρότατο πρόβλημα, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί, τουλάχιστον δεν έγινε ευρέως γνωστό, ποιό θα είναι το πέναλτι για την μη εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Τον Οκτώβριο του 2017, είχε δει το φως της δημοσιότητας η είδηση, ότι 500.000 καταναλωτές, θα μεταφερόταν υποχρεωτικά από την ΔΕΗ στους ιδιωτικούς παρόχους.  Αν αυτό γίνει κάποια στιγμή μαζικά, χωρίς να έχουν οι καταναλωτές καν το δικαίωμα επιλογής του ιδιωτικού παρόχου, τότε θα δημιουργηθεί μία χαοτική κατάσταση χωρίς προηγούμενο.

Έχοντας υπόψη όλα αυτά, έκανα μία διεξοδική έρευνα της αγοράς και αποφάσισα ποιος είναι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος συνδυασμός φτηνού τιμολογίου και απόλυτα ελεύθερου συμβολαίου.

Τηλεφωνήστε στο 2310 521010 ή στείλτε το όνομα και το τηλέφωνό σας στο [email protected] για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και χωρίς κανένα δικό σας κόστος και χωρίς καμία δική σας ενέργεια και κόπο να πληρώνετε μέχρι και 38% λιγότερο για την κατανάλωση του ρεύματος.

Δεν αλλάζει ο μετρητής σας, δεν αλλάζει το δίκτυό σας, τα ίδια άτομα που επισκεύαζαν τις τυχόν βλάβες θα τις επισκευάζουν και τώρα, αφού όλα αυτά δεν τα κάνει πλέον η Δ.Ε.Η.

Απλά θα πληρώνετε πιο φτηνά την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τηλεφωνήστε στο 2310 521010 ή στείλτε το όνομα και το τηλέφωνό σας στο [email protected]

Βασική παρατήρηση

Όλοι οι ιδιώτες, πληρώνουν το ρεύμα στην παραγωγό εταιρεία ΛΑΓΗΕ, το αγοράζουν δηλαδή και μετά το πουλάνε στους καταναλωτές τους. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη και αν φαλιρίσει ένας ιδιώτης, το ρεύμα που ξοδέψατε, έχει ήδη πληρωθεί στην ΛΑΓΗΕ και δεν θα χρωστάτε ΤΙΠΟΤΕ, ενώ αυτόματα θα μεταφερθείτε σε άλλο πάροχο. Υπόψιν ότι οι υπάρχουσες εταιρείες είναι πανίσχυρες οικονομικά, υπό διαρκή κρατικό έλεγχο, ενώ η ΔΕΗ παραπαίει.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί