Καημένη Ελλάδα, κάνε υπομονή

Μας έφαγε ο εκσυγχρονισμός και η τεχνολογία. Σαν σκουπίδια μας φέρονται. Σαν παράσιτα που απλά βαραίνουν τον πλανήτη με την παρουσία τους. Θα έρθει όμως η ώρα της ολικής επαναφοράς. Η ώρα του FORMAT. Ως τότε, υπομονή. Τα λόγια είναι φτώχεια. Μας λένε ότι έχουμε δήθεν ελευθερία και πολυφωνία και όποιος διαφωνεί πλέον συλλαμβάνεται και […]

Μας έφαγε ο εκσυγχρονισμός και η τεχνολογία. Σαν σκουπίδια μας φέρονται. Σαν παράσιτα που απλά βαραίνουν τον πλανήτη με την παρουσία τους. Θα έρθει όμως η ώρα της ολικής επαναφοράς. Η ώρα του FORMAT. Ως τότε, υπομονή. Τα λόγια είναι φτώχεια.

Μας λένε ότι έχουμε δήθεν ελευθερία και πολυφωνία και όποιος διαφωνεί πλέον συλλαμβάνεται και φυλακίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Μας λένε ότι στηρίζουν την διαφορετικότητα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να γίνουμε όλοι και όλες μία άμορφη γκρι μάζα. Να μη διαφέρουν οι γυναίκες από τους άντρες, τα αγόρια από τα κορίτσια. Όλοι ίδιοι, ομοιόμορφοι και εφιαλτικά βαρετοί.

Μας λένε ότι νοιάζονται για την υγεία μας και μας κλείνουν μέσα στα σπίτια μας και μαραζώνουμε.

Μας λένε ότι θέλουν να αναπτυχθεί η οικονομία και κλείνουν με το ζόρι τα πάντα καταστρέφοντας και στραγγαλίζοντας κάθε οικονομική δραστηριότητα.

Μας λένε ότι το μέλλον του κόσμου είναι τα παιδιά και η παιδεία και κάνουν τα παιδιά δουλικά ρομποτάκια που εκπαιδεύονται μόνο πως θα φοράνε φίμωτρο που το λένε μάσκα.

Μας λένε ότι αγωνίζονται για να μας δώσουν τις ζωές μας δήθεν πίσω και κάνουν το παν για να πεθάνουμε σαν σκλάβοι.

Το σίγουρο όμως είναι ότι, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και ότι γυρίζει σταματά. Υπομονή λοιπόν. Όλα αυτά συνέβησαν στο παρελθόν και απλά συμβαίνουν και τώρα. Όπως σταμάτησαν στο παρελθόν, θα σταματήσουν και τώρα.

Όταν οι Πέρσες έφερναν το πηχτό σκοτάδι της ασιατικής δουλείας, οι Σπαρτιάτες πρόγονοί μας τους αφάνισαν. Κάτι θα βρεθεί και τώρα να αφανίσει το κακό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί