Η γνώμη, είναι ήδη έγκλημα.

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

 

Παρακάτω παρουσιάζεται ένα βίντεο, από εκδήλωση που έγινε στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Προσέξτε αυτά που λέει ένας ομοφυλόφιλος αστυνομικός, που υπηρετεί στον νεοσύστατο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας Αττικής, που διώκει το ρατσιστικό,  όπως το ονομάζουν έγκλημα, στα εξής σημεία:

9.15 Η αστυνομία…. να επιβάλει τον σεβασμό μιας ολόκληρης κοινωνίας απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους (ομοφυλόφιλους, Τσιγγάνους Πακιστανούς κτλ).

10.41 Ο ρατσισμός δεν είναι άποψη, είναι έγκλημα.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να πω ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του κάθε ανθρώπου, είναι δικαίωμά του, αλλά, αυτό το δεύτερο που παρατήρησα, το ότι ο ρατσισμός δεν είναι άποψη, αλλά έγκλημα, μου θύμισε κάτι άλλο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή: το να διαφωνείς με το ότι σκοτώθηκαν έξη εκατομμύρια Εβραίοι από τους Ναζί, δεν είναι άποψη, αλλά είναι έγκλημα.

Η έννοια του ρατσισμού, είναι μία έννοια που ορίζεται μέσω της δημιουργικής ασάφειας, οπότε, το να εκφέρει κανείς άποψη και επομένως διαφωνία για κάτι, θα μπορεί να θεωρείται ως ρατσιστική ενέργεια και επομένως έγκλημα, που διώκεται από τον νόμο.

Με την προώθηση αυτής της πρακτικής, θα προχωρήσουμε σε μία παγκόσμια απόλυτη χούντα, όπου οι αρχές, θα ορίζουν τι θεωρούν ορθό και νόμιμο και όποιος διαφωνεί θα είναι παράνομος.

Η αντίθετη άποψη, είναι ήδη έγκλημα, που θα διώκεται από τον νόμο και θα τιμωρείται με φυλάκιση, χρηματικά πρόστιμα και γιατί όχι όπως παλιά με θάνατο, όπως τις εποχές που εκατομμύρια άνθρωποι οδηγήθηκαν από τις θρησκευτικές αρχές στην πυρά, ή στον ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης και όχι μόνο, για μαζικές εκτελέσεις.

Η λεγόμενη νέα, πολιτική, τάξη των πραγμάτων, επινόησε την ελευθερία της άποψης, για να καταλύσει την εξουσία της παλιάς, θεοκρατικής τάξης, πάνω στους λαούς.

Τώρα που κυβερνάει παντού, ελέγχοντας όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, εφαρμόζει σταδιακά την ίδια μέθοδο, απαγόρευσης της ελεύθερης άποψης. Όποιος διαφωνεί είναι ήδη, σε συγκεκριμένα πράγματα, εγκληματίας.

Αν κάποιος πολίτης, δεν συμφωνεί με τον εποικισμό της Ελλάδος με μετανάστες από τρίτες χώρες, δεν λέμε ότι έχει την δική του άποψη, λέμε, ότι διαπράττει ρατσιστικό έγκλημα.

Αν κάποιος πολίτης, δεν συμφωνεί με το να κυκλοφορούν κάποιες και κάποιοι, ημίγυμνοι, λικνιζόμενοι με γελοίο τρόπο στους δρόμους, προβάλλοντας στα GAY PRIDE την σεξουαλική τους προτίμηση, δικαίωμα το οποίο δεν αρνείται κανείς, τότε ο πολίτης αυτός, δεν έχει απλά μία άποψη, αλλά είναι εγκληματίας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας, εφόσον τα κατάλαβα καλά, ο ρατσισμός δεν είναι άποψη, αλλά έγκλημα.

Το θέμα είναι αν θεωρείται ρατσιστική ενέργεια, το να εκφέρει κανείς την άποψή του.

Μία πολύ λεπτή και αχνή γραμμή, έχει τραβηχτεί ανάμεσα στο δικαίωμα στην άποψη και στο έγκλημα.

Πρόσφατα Μητροπολίτης σύρθηκε στα δικαστήρια για “ρατσιστικές”  δηλώσεις. Σύντομα θα αρχίσουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλες τέτοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες θα αναζητά η δικαιοσύνη, αν η κοινωνία, όπως είπε ο αξιωματικός του βίντεο, οφείλει δια της επιβολής και του εξαναγκασμού μέσω της νομοθεσίας, να σέβεται τον ομοφυλόφιλο, ή το δικαίωμά του να είναι ομοφυλόφιλος.

Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα φασιστικής επιβολής απόψεων των μειονοτήτων στις πλειοψηφίες.

Προσέξτε:

1. Θα πρέπει να οφείλεις βάσει νόμου να σέβεσαι και να εκτιμάς έναν ομοφυλόφιλο, ή το δικαίωμά του να είναι ομοφυλόφιλος;

2. Και αν δεν εκτιμάς και δεν σέβεσαι κάποιον άνθρωπο λόγω του χαρακτήρα του και τύχει να είναι ομοφυλόφιλος, σκεφθείτε πόσο άνετα θα σε αφοπλίζει, καλυπτόμενος πίσω από την ιδιότητα του ομοφυλόφιλου, αφού ότι και να πεις εναντίον του, θα θεωρείται ρατσιστικό και εσύ θα είσαι εκ των πραγμάτων εγκληματίας !!

Αυτή είναι μία πρακτική δοκιμασμένη, αφού εδώ και χρόνια, όποιος τολμήσει να πει εναντίον κάποιου που είναι για παράδειγμα Εβραίος, κατηγορείται ως αντισημίτης.

Αν μιλήσει κανείς εναντίον των Ρότσιλντ και των πρακτικών τους στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, αν μιλήσει κατά του όποιου πρωθυπουργού του Ισραήλ και των ενεργειών του κατά των Παλαιστινίων, άμεσα χαρακτηρίζεται σαν αντισημίτης και ρατσιστής.

Μπήκαμε για τα καλά σε πολύ δύσκολα μονοπάτια και δεν νομίζω, ότι η ανθρωπότητα θα βγει από αυτά, χωρίς να περάσει μία μεγάλη, πρωτόγνωρη δοκιμασία, που θα ξεπλύνει όλη την πνευματική της κατάντια.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί