Αποκάλυψη. Τα πιο επώδυνα μέτρα, δεν προβλέπονται από τα μνημόνια. Διαδώστε το

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Στα τελευταία εφιαλτικά χρόνια, που αργά κυλούν για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα, πολλά συνέβησαν που καταστρέφουν και διαβρώνουν όλα όσα μας κάνουν Έλληνες, με πανάρχαιες αξίες, αρχές και φιλότιμο και όλα τα αποδίδουμε στα τέσσερα μνημόνια.

Το πρώτο του ΠΑΣΟΚ και των Καρατζαφερικών, που το ψήφισαν και κάποιοι από αυτούς τώρα, ενώ μας έριξαν στο λάκο με τα φίδια, το παίζουν αντιμνημονιακοί.

Το δεύτερο του Παπαδήμου, πάλι με ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Το τρίτο και τέταρτο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, τα μέτρα που διαλύουν τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας, δεν προβλέπονται από κανένα από τα παραπάνω μνημόνια. Προβλέπονται από το υπερμνημόνιο του ΟΗΕ, που μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, άκουγε στο όνομα Ατζέντα 21 και μετά την υπογραφή Τσίπρα τον Σεπτέμβριο του 2015, ακούει στο όνομα Ατζέντα 2030.

Τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, λόγω των παγκόσμιων υπερμνημονίων του ΟΗΕ, είναι τα παρακάτω:

1. ΕΝΦΙΑ. Υποχρεούνται οι πάντες να πληρώνουν φόρο για κάθε ακίνητο, αφού ο ΟΗΕ καλέι τα κράτη να πάρουν με κάθε τρόπο την ακίνητη περιουσία των πολιτών, την οποία πρέπει να κατέχει το κράτος ή κάποια πολυεθνική, που θα την διαχειρίζεται για λογαριασμό του ΟΗΕ.

2. Απαγόρευση δόμησης στα τέσσερα στρέμματα εκτός σχεδίου, αλλά και γενικότερα απαγόρευση κάθε δόμησης εκτός σχεδίου. Αυτό ψηφίστηκε αμέσως όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά ο νόμος μπήκε σε αδράνεια, ίσως διότι πολλοί πολιτικοί συνειδητοποίησαν ότι θα πάνε χαμένα  όλα τα άχτιστα ακίνητά τους. Κάποια στιγμή όμως, η διάταξη αυτή θα ενεργοποιηθεί. Όταν είχε πρωτοψηφιστεί ο νόμος επί υπουργού τότε του Λαφαζάνη, προβλεπόταν σταδιακή κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης και συζητούσαν για να χτίζεις στα τέσσερα στρέμματα 100 μέτρα αντί για διακόσια.

3. Περιουσιολόγιο. Αυτό στην Ελλάδα, το έχουν προεξαγγείλει όλοι, αλλά φαίνεται ότι τα προσωπικά και πάλι συμφέροντα κάποιων, το έχουν αναβάλει για το 2019. Εκεί θα πρέπει οι πάντες να δηλώσουν ότι έχουν και δεν έχουν, ακόμη και την οικοσκευή και τα παπούτσια τους. Σκοπός είναι η μείωση γενικά των υπαρχόντων του καθενός.

4. Φόροι αυτοκινήτων. Σκοπός είναι η μείωση και η σταδιακή κατάργησή τους, κάτι που φαντάζει απίστευτο για την ώρα, αλλά είναι μέσα στα σχέδια σε συνδυασμό με την χρήση ΜΜΜ και ποδηλάτων.

5. Αποδοχή της μαζικής  μετανάστευσης και ένταξη των μουσουλμάνων ειδικά μεταναστών μέσα στις κοινωνίες του Δυτικού κόσμου. Σκοπός τυος είναι να μην ενσωματωθούν οι Μουσουλμάνοι και να αποτελούν διαρκώς ξένο σώμα και μάλιστα αντιδραστικό μέσα στις ντόπιες κοινωνίες υποδοχής και βεβαίως και της ελληνικής. Όλοι αυτοί έχουν προτεραιότητα στην δωρεάν περίθαλψη, με λεφτά που πληρώνουν με την μορφή υπέρογκων φόρων οι Έλληνες, τα σπίτια των οποίων κατάσχονται, όπως ακριβώς έγινε και στις ΗΠΑ.

Τα παιδιά τους εντάσσονται παρά τις αντιδράσεις του κόσμου στα σχολεία, ενώ οι ίδιοι προωθούνται από τους αρχικούς καταυλισμούς σε σπίτια μέσα στις πόλεις.

6. Kοινωνία  LGBTQP. Κοινωνία δηλαδή, που όχι απλά θα αναγνωρίζει ως νόμιμο το δικαίωμα της  παρεκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, αλλά που θα εκπαιδευτεί να μην ενοχλείται από αυτήν, αλλά και να την υιοθετήσει σταδιακά στο σύνολό της. LGBTQP, σημαίνει λεσβιακή, ομοφυλοφιλική, αμφιφιλοφιλική, τρανσεξουαλική, χωρίς φύλο και παιδεραστική κοινωνία.

Για να επιτευχθεί αυτό, κάθε ένας που αντιδρά σε κάτι τέτοιο αποκαλείται ναζιστής, φασίστας, ομοφοβικός και γενικά κακός άνθρωπος. Γίνονται κάθε χρόνο παρελάσεις (GAY PRIDE), ειδικά μαθήματα στα σχολεία, όπου στα παιδάκια διδάσκουν το πώς μπορεί κανείς να αλλάξει φύλο ή να γίνει ομοφυλόφιλος κτλ.

7. Αναγκαστική παιδεία από την προνηπιακή και την βρεφική ηλικία, μέχρι πλέον την Γ΄ Λυκείου.  Όποιος γονέας το αρνηθεί, του αφαιρείται η επιμέλεια του παιδιού του που οδηγείται σε ίδρυμα ορφανών παιδιών και μετά δια της βίας προσάγεται στην σχολική αίθουσα. Έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα, αφού ο ψηφισμένος νόμος είναι σαφής. Η γνώσεις που θα πάρουν τα παιδιά, ορίζεται από την πολιτεία και όχι από τους γονείς.

8. Ο δια νόμου εμβολιασμός όλων των παιδιών. Όποιος γονέας αρνείται το εμβόλιο, έχει συνέπειες, ενώ προβλέπεται στο άμεσο μέλλον η δια της βίας προσαγωγή και ο δια της βίας εμβολιασμός και αυτό μένει να το δούμε να εφαρμόζεται στα προσεχή χρόνια, πάντα για το καλό μας.

9. Επιβολή πολύ ψηλών φόρων που εξαρτώνται από το οικονομικό απόθεμα των πολιτών κάθε κράτους. Στην Ελλάδα έχει υπολογιστεί  πότε θα τελειώσουν τα χρήματα που βρίσκονται κάτω από τα στρώματα, οπότε και θα μειωθούν κάπως οι φόροι. Σκοπός, η φτωχοποίηση όλων των πολιτών, ώστε να εξαρτώνται ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό από τα συσσίτια του κράτους, που ήδη άρχισαν στα σχολεία, αλλά και για χιλιάδες φτωχοποιημένους , πρώην ανεξάρτητους πολίτες, τους οποίους το κράτος χλευάζει, αποκαλώντας τους “αξιοπρεπείς”. Όταν ακούτε την λέξη αξιοπρέπεια να είστε καχύποπτοι, γιατί από πίσω κρύβεται το υπερμνημόνιο 2030.

Καθώς καταλαβαίνετε, όλα τα παραπάνω δεν είναι γραμμένα σε κανένα από τα τέσσερα μνημόνια που ψήφισαν στη βουλή “με πόνο καρδιάς” οι πολιτικοί μας, αλλά έχουν γίνει νόμοι του κράτους με διευρυμένη μάλιστα πλειοψηφία, χωρίς καμία αντίδραση και χωρίς να ακουστεί τίποτε.

Σας λέω μάλιστα, ότι τα τέσσερα οικονομικά μνημόνια, είχαν σαν σκοπό να καλύψουν την ψήφιση και την εφαρμογή των υπερμνημονιακών νόμων.

Σκεφθείτε όσα διαβάσατε και γυρίστε και κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι ήδη εφαρμόζονται και τα διαπιστώσατε να πραγματοποιούνται, χωρίς κανένας ψηφισμένος “δημοκρατικά” πολιτικός να ανοίξει το στόμα του για να πει οτιδήποτε.

Τα σχόλια δικά σας

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί