Μόνη ελπίδα ο ρωσικός στρατός. Ο ρωσικός οδοστρωτήρας όμως μένει αδρανής και όλοι απογοητεύονται. Τεράστιες οι εκτάσεις από τον Βόρειο πόλο μέχρι τον Εύξεινο Πόντο και τη Συρία. Χωρίς επιστράτευση και χωρίς προσαρμογή της ρωσικής βιομηχανίας σε ρυθμούς πολέμου, δουλειά δεν γίνεται. Αν δεν σπάσει αυγά ο Πούτιν, ομελέτα δεν γίνεται.
Ο Πούτιν δεν θέλει να σπάσει αυγά και κυρίως τα σχέδιά του, αφορούν οικονομική κυριαρχία και όχι την στρατιωτική συντριβή των Δυτικών, αλλά οικονομική συντριβή.
Το αστείο είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για αυτό, διότι οι Δυτικοί αυτοκτονούν οικονομικά από μόνοι τους.
Έτσι υποχώρησε από το Κίεβο και το Χάρκοβο προς απογοήτευση όσων ήθελαν να δουν τις ρωσικές ορδές να προελαύνουν. Απογοήτευση από παντού, όπως και με την κορωνοχούντα. Απογοήτευση από τη θρησκεία, απογοήτευση από την δικαιοσύνη, από παντού.
Κανείς δεν έχει που να ακουμπήσει, τι να εμπιστευτεί και από που να αισθανθεί προστατευμένος. Όπως οι Ρωσόφωνοι που νόμισαν ότι ελευθερώθηκαν και ο ουκρανικός εφιάλτης επέστρεψε χειρότερος.
Με λόγια δουλειά δεν γίνεται. Αυτό θα καταλάβει και ο ρωσικός λαός. Δεν αρκούν οι φοβέρες. Αν θέλεις να λευτερώσεις τα προγονικά εδάφη, συγκεντρώνεις στρατό και πας και τα παίρνεις. Με καφεδάκια και μπανάκια, αυτά δεν γίνονται. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας, απλά βουλώστε το και μη λέτε μεγάλα λόγια.
Όλα ούτως ή άλλως είναι μία απάτη, όπως ο δήθεν δεξιός πρωθυπουργός της Ελλάδας, που μοίρασε επιδόματα στους ραγιάδες γκοΐμ, σαν νέος Στάλιν. Συριζαίοι είστε γατάκια μπροστά στον σύντροφο Μητσοτάκη, που δεν είχε ούτε μία κουβέντα να πει για την επιχειρηματικότητα, αλλά ανακοίνωσε την μετάβαση της ζωής των Ελλήνων στην νέα πραγματικότητα των επιδομάτων και των κρατικών σπιτιών σοβιετικού τύπου, που θα παίρνουν μόνο τα καλά παιδιά και όχι οι παντός τύπου ψεκασμένοι.
Από παντού φαίνεται η μαυρίλα, στης Γης τη ραχοκοκαλιά πιάνει ανατριχίλα και δυστυχώς ισχύει αυτό που πάντα πίστευα. Στον κόσμο αυτό δίκαιο και επομένως ευτυχία δεν υπάρχει. Οπότε υπομονή.
Άραγε θα δούμε τίποτε το εντυπωσιακό σύντομα;;;
Οψόμεθα
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης