Από σήμερα θα πληρώνουμε χαράτσι χούντας

Το έζησα και αυτό. Θα δίνουν οι ανεμβολίαστοι χαράτσι 100€ το μήνα στους νταβατζήδες της ζωής, ενώ οι ίδιοι δήλωσαν ότι η πανδημία σχεδόν τελείωσε

Πρωτοπόρος η πατρίδα μας σε κάθε τι νεοταξίτικο, πρωτοπόρος και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, παραβιάζοντας κάθε νόμο και κάθε λογική και κάθε ηθικό φραγμό.

Ζούμε σε μέρες δικτατορίας του κοινοβουλευτισμού (μετά την δικτατορία του προλεταριάτου και των συνταγματαρχών). Μία νέου τύπου τοπική δικτατορία, που θα παρέχει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλους, που θα μένουν άπραγοι, αδρανείς και ζωντανοί νεκροί. Ζόμπι στην κυριολεξία, έχοντας ζόμπι κυβερνήσεις για ζόμπι λαούς.

Η αίσθηση της ανημποριάς και της δίκαιης οργής κατακλύζει τους πάντες, καθώς αυτό που ονομάζουμε ευνομούμενη πολιτεία δεν προσφέρει την δυνατότητα αντίδρασης, αφού τα δικαστήριά της παραβίασαν κάθε κανόνα και νόμο και διάταξη που η ίδια η πολιτεία έχει αποδεχθεί, στα χαρτιά μόνο.

Η απαγόρευση διακρίσεων των ανεμβολίαστων, ψηφίστηκε αλλά δεν εφαρμόζεται με τους δικαστές να παρανομούν πρώτοι. Ποιό το νόημα νομικής αντίδρασης;;;

Τι θα ακολουθήσει;;

Οψόμεθα εις Φιλιππους

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί