Για μια ακόμη φορά. Ότι είπα έγινε. Μπήκε η δεξιά στην γερμανική βουλή

Όπως ακριβώς είχα πει, η Μαύρη Αδελφότητα, έβαλε πόδι στην Ευρώπη.

Μετά τη Γαλλία, σειρά είχε η Γερμανία. 

Για πρώτη φορά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο μπήκε δεξιό κόμμα, που οι αριστεροί ονομάζουν ακροδεξιό, στην γερμανική βουλή.

Θα  έβαζα το άρθρο αυτό στην taklamakan.gr, αλλά θεωρώ ότι όλοι πρέπει να χωνέψουν την ύπαρξη της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας, αν θέλουν να κατανοούν τι συμβαίνει γύρω τους.

Μέχρι την Άνοιξη του 2013, η Μαύρη Αδελφότητα λίγο ενδιαφερότανε να αντιμετωπίσει την Λευκή σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης. όπως είχα πει όμως τότε, αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα. 

Έτσι όπως είχα προβλέψει πήρε την εξουσία, έστω και μετ΄εμποδίων στις ΗΠΑ και έκανε την παρουσία της αισθητή πλέον σε όλη την κομμουνιστοκρατούμενη Ευρώπη.

Αριστεροί πολιτικοί σαν την Μέρκελ, που παριστάνουν τους δεξιούς, σύντομα θα αντικατασταθούν, καθώς το αριστερό ποτάμι έχει φουσκώσει παγκόσμια προωθώντας την παγκόσμια αριστερή χούντα και κανακεύοντας όλες τις αδυναμίες των ανθρώπων, σεξουαλικές και μη,  προωθώντας την φτωχοποίηση των πάντων και πασάροντας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της απανθρωπιάς και της ξεφτίλας, αντί για δουλειές στα εκατομμύρια των ανέργων Αμερικάνων και Ευρωπαίων, που βλέπουν τους ισλαμιστές να ξεχύνονται σαν χείμαρος στις χώρες τους , υπό τις ευλογίες των ψευτοδεξιών και βεβαίως των αριστερών ηγετών τους.

Να θυμάστε, ότι εκείνο που συμφέρει στο ανθρώπινο γένος είναι να μην κυβερνάει η αριστερά, αλλά ούτε και η λεγόμενη ακροδεξιά.

Συμφέρουν κόμματα γιαλαντζί δεξιά και κεντροδεξιά, που δεν φέρνουν ούτε κομμουνιστικές χούντες αλα Τσάβες, ούτε θεοκρατικές βασιλείες μεσαιωνικού τύπου, τότε που καίγανε τους επιστήμονες στις πυρές στις πλατείες.

Περιμένουμε εξελίξεις και τον αντίκτυπο στην Ελλάδα, μάλλον μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Γερμανία, δηλαδή σε μερικούς μήνες.

Στην Ελλάδα πάντως δεν υπάρχει σοβαρό δεξιό κόμμα, γιατί αν υπήρχε, δεν θα αρνιότανε την συμφωνία με την γιαλαντζί δεξιά Νέα Δημοκρατία, ρίχνοντας το μπαλάκι, στο γήπεδο των τρομοκρατημένων ψευτοδεξιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί